Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyhnat žáby?

Od: hrozinka* odpovědí: 10 změna:

Máte taky žáby-žabičky,my strašně moooooc.Zatím jsou malé-tak to není to nejhorší,ale kdyby vyrostly-fuj.Jsou letos přemnožené,jde je nějak odpudit.Sypeme po dvorku sůl,ale žabičky si vesele skáčou dál.Úplně se děsím toho,že ty co se dostaly do sklepa přes zimu vyrostou a to by mě do sklepa nikdo nedostal,jako dítě jsem měla hodně nepříjemný zážitek s obrovskou ropuchou,ještě teď mi běhá mráz po zádech.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Já bych je posbírala do kyblíku a odnesla k rybníku, ale to asi nebude ta pravá rada... *plac*

michal958*
hodnocení

0x

my jich letos mae v zahradnim jezirku asi jen 10 ks.

lidus*
hodnocení

0x

Zato, že mám žabky na dvorku na chalupě vděčím dceři a její sestřenici. Když měli asi 10 let donesli jich od rybníka kbelík a vypustili na zahrádce a od té doby tam žáby žijí a vesele se množí. Nejhezčí pohled je, když se vyhřívají na kamenech skalky a pak šupnou do jezírka. Co je to za druh, nevím, některé jsou zelené a jiné hnědé, jsou malé. Já bych je nelikvidovala.

pepane*

K nám chodí taková žabička.

Jak vyhnat žáby?

hodnocení

0x

mohu jen potvrdit, letos je žabiček / žab hodně. v našem zahradním jezírku jich máme cca 10, ale ani si nedovedete představit na přelomu jara a léta ty žabí koncerty *tanec* sousedi se chodili ptát, jestli jsou to opravdu žáby a jestli vůbec můžeme v noci spát? Máme totiž jen samé žabáky a ti se snažili přivolávat samičky ...

hrozinka*
hodnocení

Bydlíme u potoka a vždycky se nějaká objevila,ale letos je to fakt moc.Problém je v tom,že se dělají pokoje ve dvoře pro rodiče a ony skáčou do izolace-kamínků.Kde dřív měl tatínek králíky se vyvezla suť a bude tam prádelka-tak to celé okupují,když jsou malé tak to až tak nevadí,ale těch větších se fakt štítíme.Každý říká přijde zima-vymrznou,ale přesto by je chtěl človek odpuit,aby se přestěhovaly aspoň do zahrady.U jezírek,na skalkách to musí být asi i milé,když si to představuju.U nás si našly špatné místo.

cituska*
hodnocení

0x

A nám hlídají skalku dvě velké krasavice*ua*Máme z nich radost.Ale pes ji chtěl chytit a potom cele odpoledne slinil a měl pěnu u huby.Radila jsem se z veterinářem,říkal že je to reakce na to co žábá vypouští při své obravě.Je to tak?

Jak vyhnat žáby? #2
luciska*

Náš pes je zakousává a taky mu jde pěna od huby a slintá. Nám veterinář říkal to stejné.

ales*
hodnocení

0x

Dobrý den, my máme také žáby a spoustu... začínáme být bezradní a nevíme jak se jich zbavit. Bydlíme u potoka a nemáme do domu žádné schody. Žáby vždy zalezou do plastových dveří, najdou v nich i nejmenší škvíry a usadí se tam, pak když člověk otevře tak žáby padají i se shora ze dveří! Dnes ráno jsme jich se ženou napočítali asi 40! Poraďte prosím! děkuji

zabaa

Pořiďte si kočku.Nebo lépe kočky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]