Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny . Nenapadne někoho z Vás, jak nejrychleji zahojit koneček ouška. Rána se neustále otevírá při každém zatřepání hlavou. Už jsem bezradná, jelikož krev stříká všude po stěnách.
Framykoin, Betadine nezabírají, sprej na zastavení krvácení také ne, když ucho zalepím, náplast vydrží jen chviličku.
Kamenec je na zastaveni krvaceni super, az to nebude krvacet a osusite to, zkusila bych to poradne prestrikat Akutolem - je to tekuty obvaz, sice to bude vypadat hnusne, ale mohlo by to pomoct, pouzivam to i na rozriznute packy a tak. A jestli ani to nepomuze, tak pak uz snad jedine zalepit a pejskovi dat limec.
Dobrý den
s tímto mám bohaté zkušenosti.Můj pes tímto trpěl,hlavně v zimě.Jenže u něj se jednalo o projev nemoci,kterou podědil.
Měl "okousané" obě uši. Různě jsme mu to lepili náplastí,sešít nemělo cenu,ani veterinář nedoporučil.
Nakonec jsme koupili v lékárně koupili takové podušky,bohužel si nemůžu vzpomenou na název, používají se pro "lidské pacienty" především se tím kryjí otevřené rány,je to něco jako umělá kůže.Přilne to na ránu a zacelí.
No a v zimě nosil pes "kuklu" upletenou z tlusté vlny,protože jak nám veterinář řekl,pokud neudržíme uši v teple,budou mu ouška omrzat čím dál víc,a přijde o ně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.