Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zahojit ucho?

Od: marketa115* odpovědí: 11 změna:

Zdravím všechny :). Nenapadne někoho z Vás, jak nejrychleji zahojit koneček ouška. Rána se neustále otevírá při každém zatřepání hlavou. Už jsem bezradná, jelikož krev stříká všude po stěnách. *zed* Framykoin, Betadine nezabírají, sprej na zastavení krvácení také ne, když ucho zalepím, náplast vydrží jen chviličku. *nevi*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Co zkusit kamenec?

marketa115*
hodnocení

Kde ho mohu sehnat? V lékárně?

marenka*

Lékárna, drogerie. ;)

Nešlo by pejskovi ouško přidělat k hlavě obvazem?

marketa115*
hodnocení

To jsem také zkoušela, ale musela bych mu přivázat k tělu i packy, které obvaz sundávají dolů. *hi*

katerina77*
hodnocení

2x

Kamenec je na zastaveni krvaceni super, az to nebude krvacet a osusite to, zkusila bych to poradne prestrikat Akutolem - je to tekuty obvaz, sice to bude vypadat hnusne, ale mohlo by to pomoct, pouzivam to i na rozriznute packy a tak. A jestli ani to nepomuze, tak pak uz snad jedine zalepit a pejskovi dat limec.

pepane*

A co síťovanou punčošku.;)

marketa115*
hodnocení

Síťová punčocha sjíždí dolů. Ale jinak díky. ;)

marenka*

Ještě mě napadlo zkusit Novikov. To je ta zelená vodička, co nahradí dokonale náplast a po natření zaschne. ;)

raadek*
hodnocení

0x
Ještě bych zkusil koupit Traumacel P. Nechtělo by to zašít? R.
marketa115*
hodnocení

Vet říkal, že zašít to nepůjde, jelikož se jedná o koneček ucha.

tanitaa
hodnocení

0x

Dobrý den

s tímto mám bohaté zkušenosti.Můj pes tímto trpěl,hlavně v zimě.Jenže u něj se jednalo o projev nemoci,kterou podědil.

Měl "okousané" obě uši. Různě jsme mu to lepili náplastí,sešít nemělo cenu,ani veterinář nedoporučil.

Nakonec jsme koupili v lékárně koupili takové podušky,bohužel si nemůžu vzpomenou na název, používají se pro "lidské pacienty" především se tím kryjí otevřené rány,je to něco jako umělá kůže.Přilne to na ránu a zacelí.

No a v zimě nosil pes "kuklu" upletenou z tlusté vlny,protože jak nám veterinář řekl,pokud neudržíme uši v teple,budou mu ouška omrzat čím dál víc,a přijde o ně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]