Nejste přihlášen/a.
Tedy všude né , hlavně u nás na zahradě . Podle rady souseda jsme vyrobili plašítka z pet lahví . Ale ono je to spíše láká , hromádky jsou jsou hlavně kolem nich . Udělali jsme někde chybu?U sousedů to ale funguje . Jestli víte jak na ně , tak mi prosím pomozte . Díky
z petek sem to take zkousel ale nezabiralo to kpupil sem si odpuzovac cca 450 kc, ktery vydava nejake nizkofregvencni vlny a toi krtku odpuzuje, ma to vyzkouseno, doporucuji to
tady sem nasel i odkaz kde to lze objednat.
Tak já tedy hlásím, že jsem před hodinou jednoho lapila. Šla jsem ven kouřit, když se najednou začal jeden z kopců ještě víc zvedat, takže honem kýbl, rýč a bylo to. Na to, že jsem předtím nadávala, jaká je to s...ě, mi ho teď bylo docela líto...
Zakopal jsem klakson, ale odešel.. prý mají rádi čistotu, tak nějaký šmejd. A furt zkoušet , co na ně platí ale nezasvinit si zahradu. Třeba nemají rádi některé rostliny?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.