Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Prosím nevíte někdo,dá se někde koupit kryt na akvárko o rozměru 20 X 80 cm?Krytů všude dost ,ale rozměry někde jinde.Dík za rady .Lenka
kryt si vyrobite sami doma, staci na to slabsi plech, nastrihat a ohejbat pres neco na potrebne rozmery a zarivku tam uz prisroubujete, nebo to same vyrobit ze dreva a zevnitr strany oblozit plechem.aby to nahodou od teploty zarivky nechtlo.
Zdá,že akvaristé zde nechtějí odpovídat na moji otázku.Stále nemám nic.Vlastní výroba se mi moc nezdá,někoho,kdo by to vyráběl neznám.Našla jsem toto : nakupzdomu.cz/...
Myslíte ,že by to šlo dát k sobě?Samozřejmě,že stýkající se strany upravi.
Ano,bude to vypadat hnusně,a navíc bude na přičnívající části srážet vody a ta následně skapávat...Fuj
Tak jsem myslela dát ty dva 40 x 20 k sobě a mnám rozměr 80x 20,Pokud se to povede slušně uříznnout..,V čem by mohl být problém?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.