Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Požíraní všeho jiného než toho co má v misce

Od: lilith* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. prosila bych moc o další radu. náš 3mesicni krizenec žere vše kromě toho co ma v misce - žužlá možná i jí kameny, ji hlinu, travu, kytky, slimaky, žížaly, pavouky, uplne shnile veci z kompostu atd.- proste vse co najde.. Jídlo má myslím dobré. dáváme mu granule namocene do vyvaru, nekdy s masem, nekdy konzervy s masem pro stenata a špagety, rýži atd... ale dělá to pořád. Mám obavu aby se něčím neotrávil. Například nevím které plevely jsou jedovate...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lilith*
hodnocení

ještě doplním. To co má v misce taky tak trochu jí, ale nikdy ne vsechno. vzdycky se na to hrozne tesi a kdyz mu to polozim na zem tak to tak trosku ochutna a jde pryc. A ty granule mame stejne jako mel u chovatelky. Jinak příznaky smutnění nemá, takže z toho že není u mámy to snad není.

hodnocení

0x

To, myslím, známe všichni. Pejsci jsou čuňasi. Vepřoví! *klik* Dokonce jsem viděla psí hovino a v něm větší část fixy. Byla tam naaplikovaná tak, že musela projít celým trávením. Děs! A všichni jsme už byli se štěnětem a pak i s dospělým psem u veta s otravou. *plac*Hlídat, náhubek a možná ho ještě vyplést a hlídat! *jasne*Jiná rada není. A beztak doma dostává takové hnusy, čerstvé. Ale když si najde něco uleželého, to je pak lahoda! *uspech*Však říkám: čuňasi, vepřoví, kudrnatí!

lilith*
hodnocení

děkuji za odpověď. Z náhubku je zatím uplne nestastny, ale vyzrali jsme na nej - jen nahubek ma dvojite dno, tak sme tam strcili piskot a už se tak nebrani a oblizuje ho :D problem je ze je venku sam když jsme pryč, takže nahubek mit nemuze. to by nemohl zrat ani svoje jidlo :)

marketa115*
hodnocení

0x

Myslím, že to po poce - roce a půl přejde samo. Moje fenečka milovala vše želežné. Hřebíky a sponky na papučích byly tou nejlepší lahůdkou. Jakmile dospěla přestala. A náš pes se mohl uhnat po cigaretovém tabáku. Když někde uviděl krabičku cigaret, už ji měl v sobě. *smich* Použila bych náhubek, nebo zkusila vyměnit i granulky. ;)

marenka*
hodnocení

0x

Mohu se zeptat, jakými granulkami krmíte?

lilit

krmime granulemi Brit Junior. a nema vzdy jen je. treba taky ty špagety s konzervou nebo tak. :) myslim ze v jidle to neni a asi je jen prasatko :)

marenka*

Já bych zkusila lepší granulky, jsou od Brita taky, ale v názvu je ještě slovo Care. Brit Care. ;)

lilit
hodnocení

tak už nám žere všechno co mu dáme. koupili jsme ten brit care pro velke psy, i kdyz uz jedli i ty obycejne brity. ale žere jak nezavřený teda :) asi to byl jen smutek po mamince.

marenka*

Tak super. Mám ráda dobré zprávy. Děkuju *ua*

lilith*
hodnocení

ještě posílám fotku toho našeho neviňátka :D

doplněno 12.10.10 16:53:

a díky moc;)

Požíraní všeho jiného než toho co má v misce
marenka*

Jééé přesně. Kukuč toho neztýranějšího, nejukřivděnějšího a nejhodnějšího pejska na světě, kterého jeho pán ale vůbec nechápe. *haha*

Je to krasavec, ať Vám brouček dělá jen a jen radost. *srdce*

lilit

díky moc. foceno těsně předtím než olízal objektiv :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]