Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěně, zábava pro psy doma, ochočení psa

Od: duckyduck odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

přinesla jsem z domů z útulku 8 měsíčního malého křížence. Je vcelku naučený chodit ven na záchod, doma se mi zatím nepočural nic. *ua* Ale nevím jak ho doma zabavit, když s ním přijdu z vycházky je unavený a jde spát. Ale poté by chtěl jít nejlépe zase ven. Takže je pak většinou pořád u dveří a snaží upoutat pozornost někoho z členů rodiny. Ale snažíme se ho ignorovat. Jinak by jsme byli už jenom venku a nic víc. K tomu má výraz jak kdyby byl pořád smutný takže se mu špatně odolává *smich* Děkuji za odpovědi :))

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ten váš pes je vaším psem jen venku? nebo i doma? S tebou se také někdo baví jen venku? A doma ne? *stop*Nedělejte mu to! Chce si hrát a být s vámi i doma. A jestliže ho budete ignorovat, je to jeden z nejhorších a také nejstrašnějších trestů. Dovolte psovi, ať se zúčastňuje veškerého života v rodině. Samozřejmě, že kromě jídla u stolu a spaní v posteli by také nemělo být. Ale to asi neříká ta pravá. *hi* A doma je také se psem srandy kopec. Nauč ho třeba na schovku-schovej mu jeho hračku v bytě. Párkrát, než pochopí, co se po něm chce, ale je to sranda. Spousta lidí určitě přidá námět na hru v bytě. Nikde a nikdy psa neizolujte. Patří k vám, do rodiny.

marenka*

:D Já se psy hraju skořápky. *smich* Vezmu tři hrníčky, pod jeden schovám piškot a míchám a míchám. Pomalinku, je vidět, jak to sledují. No a pak je nechám hledat. ;) Takové to tahání o uzlík, házení míčku a plyšáku nepočítám. Největší sranda je zatleskat a říct "že tě chytím". Tuhle hru ale moc nechápe manža, protože během vteřiny přes něj přeletí jeden pes, za chvíli druhý. A je jim fuk, jestli to vezmou přes břicho, nebo po zádech. *ua*

Když mám trochu času, který chci obětovat, tak je výborná hra na recyklaci čehokoliv. Taková hozená prázdná rulička od toaleťáku, nebo od zubní pasty... zábava zaručena. ;) A když chci mít klid, tak dostanou kostičku na žužlání. *houpy*

myse*

skořápky zkusím taky - to mě zaujalo...

já učím čubinu taky různé nesmysly - naposledy - převalit se jako sud... nebo "mrtvý" apod...

ajulkaa*
hodnocení

0x

Stačí mu dát nějaký ty plyšáčky kostičky a máte pokoj ;)

ajulkaa-ty dneska hvězdíš. Fakt! *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]