Nejste přihlášen/a.
ahojky... mám doma křečka ale pořád mi ohlodává klec ... mám stah že ji nějak přehriže a dostane se ven!... klec je sice kvalitní a byla drahá ale dokážete si představit křečka volně v domě! no dávám mu do klece různé kousátka hračky, jablka, mrkve vše ci by mohl hryzat ale nezabví ho to ( otázka je může prehrizat klec? díky za rady
)
Pokud neni klec se sezamovych tycinek tak hned tak neutece, nemusis se bat...
Klec hryze spise z důvodu obrusuvani hlodaků, idealni je dat do klece vetvicky anebo neco jineho tvrdeho co můuze okusovat..
Kdysi moji krecaci zboznovali takovy jidlo nalepene na drevenou tycku, tycka se zavesi kamkoli do klece a a po okousani hryzali drevo..
Ježišmarjá, kousátka jsou na houby, musí mít tvrdý chleba!, o který si brousí zuby. Od tohoto název hlodavec. Hlodavcům dorůstají neustále zuby a když si je nemá o co obrousit tak mu po čase narostou tak, že nebude moci jíst a zemře hlady. Jinak koupit třeba to "točící kolečko jak v tom běhají".
doplněno 24.09.10 09:43:Jo a ještě k té mrkvi a jablkům, o to si fakt zuby neobrousí. Chleba jak šutr a myslím si, že bude po problému. Uvědomte si, že třeba potkan je schopen prokousat i beton.
keake, mělim jsme terárko vysoké asi 25 cm a přiklopili jsme ho dřevěným roštem z latiček silnými cca 1,5 cm. Mysleli jsme si, že to bude stačit, že se k tomu poklopu nedostanou. Křečci byli velcí asi jako palec. Jeden byl v pohodě a ten druhý během jedné noci přehryzal ten rošt ( dodnes nechápu jak se dostal až nahoru, ale uprostřed se zavěsil a hryzal... Našli jsme ho ráno dole ve sporáku a měl tam nataných takových věcí, že bylo neuvěřitelné co na jeden zátah byl schopen nastrkat si do tvářiček .Karina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.