Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocka se otira hlavou o rohy zdi

Od: petrita* odpovědí: 6 změna:

Dobry den nekde jsem cetla, ze kocka kdyz se hlavou otira o nabytek, rohy zdi, tak se citi ve svem prostredi spokojena, pak take tak znackue. Ja uz jsem z toho dost rozcilena, jedna z nasich kocek se neustale otira tlamou o vse co ma roh,takze skrine,stoly,topeni,dvere, cokoliv kdyz treba otevru suplik tak bezu a rychle se otre... to vse by mi nevadilo, kdyby to neslo videt... vsechno je od ni spinave, jak se neustale otira tak tu mastnotu aspinu zanechava na mistech kde se otira, z nabytku to cisti(ikdyz je nemozna najit vsechna cerne uspinena mista),ale zdi jsou horsi, vymalovani jsme v lete a ted jsou ty rohy zdi totalne cerne a vydrene od ni. Kocka ma nacis kocici akne coz situaci jeste zhorsuje, je pak vse jeste cernejsi. Kocka ma 2 roky a dela to odjakziva, kzousela jsem i Feliway,ale to vubec nepomaha... stydim se vubec nekoho pozvat domu, co s tim delat? Jak kocce zabranit v jejim extremnim se otirani o rohy? Bojim se z asi nijak, ostatni 3 kocky tohle nedelaji,jen vyjimecne.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

No já mám spíš obavu, že Vaší kočku ta tlamina svědí. *sok* Já mám sice psy, ale ti jak mají zapařenou vrásku na nose, tak rejdí čumákem taky do všeho. Dokud si toho nevšimnu a nevyčistím jim to. Pak je svatý klid. ;)

petrita*
hodnocení

To si ja nemyslim,ze by ji svedila. Chapu Vas pripad, u nas je to trosku jine. Ona si tak znackuje teritorium, no a hlavne pred krmenim, nebo kdyz je hodne stastna. Ja vim proc to dela, ale spise bych potrebovala poradit, jak tomu predejit, nebo co delat,aby se o ty zdi porad neotirala. *modla*

pepane*

Když čičině nic nechybí, tak rohy obložit dřevem.;)

ajulkaa*
hodnocení

0x

HODNĚ MAZLENÍ! naše kočka to tky dříve dělala :( kdyz doma na ni nikdo nemel casík tam to porad dělala! Ted uz máme na ní více času... Mazlíme se s ní dáváme jí různé hračky a je v poho ;) skuste TO!

kocka*
hodnocení

0x

To jsou "tvářičkové značky".:) Pachové značky. Některé kočky to dělají častěji než jiné.

martinacek*
hodnocení

0x

My našeho kocoura vychovali tak, že jednoduše dostal na zadek, když dělal něco co neměl. Stačilo jen jednou a hned to pochopil. Ale tady těžko budete plácat kočku,jestli tím vyjadřuje spokojnost. Pak mě jedině napadlo, abyste zkusili, tam kde to dělá nejvíc,nalepit kousek oboustranný izolepy. Myslím, že by jí to nemuselo být příjemný a přestane to dělat. Nebo bych to aspoň zkusila. A ještě bych tu izolepu posypala pepřem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]