Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utěrka k psímu žradlu

Od: milanpancho* odpovědí: 5 změna:

Jako bonus k psímu žradlu K9,jsem dostal žlutou utěrku se znakem kanadský list,Utěrka je velice příjemná a hodně savá.Nevíte někdo,kde se dají takové útěrky koupit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radi*
hodnocení

0x

V obchodě se psím žrádlem :)

milanpancho*
hodnocení

To snad jen v kanadě.

hodnocení

0x

Sama jsem zvědavá, jestli někdo ví, kde se to dá koupit. Já kupuji froťáky pro psinečku v seknhendech.*hi*

evlesa
hodnocení

0x

Dobrý den,

o utěrce bohužel nevím, ale našla jsem zde Váš dotaz na Kleště na drápky se senzorem. Zakoupit se dají u nás v internetovém obchodě - www.kramky.cz/alea.

Pokud byste měl zájem, ozvěte se.

magor*
hodnocení

0x

S vaší velice příjemnou utěrkou už spím přes 3 roky. nevím kde se dá sehnat další a ani po tom netoužím, jedna je víc než dost. S pozdravem utěrkám zdrär... nazdar

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]