Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trofej z leoparda - jaká je cena?

Od: kostalkp* odpovědí: 8 změna:

mám legálně dovezenou kůži i s hlavou z leoparda.Jaká je podle Vás jeho cena?

doplněno 12.09.10 14:42:

Každopádně všem díky za nekladné odpovědi.Před mnoha lety jsme byli dlouho služebně v indii a tohoto geparda jsme měli doma jako kočku.Nicméně jednou napadl souseda a ten ho zastřelil.Také mám rád vše živé a proto chápu vaše rozhořčení.Víte,nechápali by jste co běžně v Indii lidé doma měli.

Trofej z leoparda - jaká je cena?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Živého obrovská *ua*. Mrtvého žádná *cert*. Tak to vidím já.*zed*

Jen čekám, až nějaký magor řidič, kter

hodnocení

2x

Fuj tajbl! Žaludek se mi zvedl! *blee* To by mě zajímalo, jaký magor bude ochoten za takovou hnusotu zaplatit!

sebod*
hodnocení

0x

Živého obrovská *ua*. Mrtvého žádná *cert*. Tak to vidím já.*zed*

Jen čekám, až nějaký magor řidič;), který s oblibou přejede každého ježka, který se mu troufne postavit do cesty, si začne tyto "trofeje" dávat na zeď. mě to připadá stejné, jako s tím leopardem. Je to nerovný boj techniky a zvířete *bum*.

ukulele*
hodnocení

0x

cena bude velmi vysoká, ale nevím jak se obchoduje kůžemi zvířat co jsou v CITES, ale jestliže máte nějaký papír,který kůži legalizuje, tak si dejte inzerát s dovětkem nejvyšší nabídce...

tasauri*
hodnocení

0x

No podle me by bylo nejlepe kdyby jsi to dal do aukce ebay.

Nevim, jestli by v cesku pres inzerat takovou vec docenili.

Good luck.

kostalkp*
hodnocení

díky za odpověď,ale tam se nakupuje a né prodává,ale to je možná jenom má špatná informace.

hanher*

Když je nakupující, musí být i prodávající - samozřejmě že i na E - Bay můžete prodávat.

Můžete to zkusit na Aukru ZDE, nebo na E - Bay ZDE.

Pro nezkušenější doporučuji Aukro, figuruje v několika státech, a kůže si zájemce určitě najde. . .

alf*
hodnocení

0x

cena, těžko říci, ale co najdeš, nejspíš si hledal na internetu tak je to v relaci desítek tisíc.

Třeba taxidermyemporium.co.uk/...

Myslím, že by to chtělo něco speciálnějšího než aukro nebo ebay. A zdá se, že i dost kontrolují legálnost, to ale by neměl být problém, že.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]