Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět moč.měchýře-kočička všude čůrá?

Od: hanika* odpovědí: 9 změna:

Dobry den,nase kocicka bude mit tri roky je to asi pul roku co nam zacala vsude curat,byla jsem i na veterine jestli nemuze byt nemocna asi dvakrat a doktor rekl ze je naprosto v poradku,dnes se me vycurala na ig,tasku a jake bylo me zdeseni kdyz misto zlute louzicky byla ruzova coz jsem z toho vyvodila ze urcite ma problem s moč.ustrojim.Chtela jsem se nekoho zeptat jestli nemate nahodou stejnou zkusenost a o co by se mohlo jednat.V pondeli se hned chystam k vetovi,nevite jak nakladna bude lecba(samozrejme ze ji radi uhradime,jen abysme nebyli prekvapeni) a zhruba o jakou nemoc zrejme jedna?A jestli ji muzeme nejak ulevit nez pujdeme k vetovi?Diky vsem za odpovedi!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejki
hodnocení

0x

Vezměte sebou vzorek moči a najděte si pořádného kočičího veta. Je kočička kastrovaná? Počítejte s přeléčením ATB, rozbor moči taky něco stojí.

hanika*
hodnocení

Ne kocicka kastrovana neni,muzete mi prosim jeste poradit jak mam vzit vzorek moci? dekuji

hodnocení

0x

jj,to čurání do skleničky a vzít k vetovi. Nezapomeňte! *sok*

raadek*
Nezměnili jste potravu? Krev v moči může znamenat i vysoký podíl bílkovin v potravě. Jestli k tomu ještě kašle a má řidší stolici, tak by to mohly být ledviny. S tou močí to bude problém, ale zánět se dá poznat i z rozboru krve. Myslim, že vaše informace o růžové moči by měla veterináři k diagnóze stačit. R.
hanika*
hodnocení

Dobry den stolice je v poradku a nekasle,s tim curanim do sklenicky opravdu nevim zitra zajedu k vetovi i s ni a uvidime .Dekuji za rady

lally*
hodnocení

0x

Nevykastrovaná kočka si také močí značí své teritorium. Není to tenhle případ?

hanika*
hodnocení

Dobry den,ano to jsem si take myslela ze kocicka znackuje,ale byli jsme u veta odebrala jsem moc,zjistil ze ma zanet,ale jeste to neni tak hrozne,rikal ze u kocourku byva vetsi broblem.Dostali jsme jednorazove injekce(bolest,antibiotika) a dale antibiotika v tabletkach na ctrnact dni domu,k tomu medicinku na snizeni bolesti a specialni granulky pri potizich s moc. ustrojim.Dekuji vsem za rady

Moc jsem nakonec ziskala tak,ze jsem vymyla a vysusila zachudek a nechala ho bez podestylky,zajimave bylo jakoby to nase shilinka tusila a opravdu v zapeti se do neho vycurala,pak jsem ho slila do zkumavky a bylo hotovo! Mame inteligentni kocicku:),doufam ze bude v poradku:)*uf*

hanika *palec**palec**palec*

doplněno 14.09.10 15:48:

U pejska jsem fofrem podstrčila krabičku od nanukáče. A kočku jste vymyslela báječně ;)

kejki
hodnocení

0x

Omlouvám se, teď jsem tu chvíli nebyl. Moč se dá i nabrat stříkačkou z rovné plochy, to když vám někde udělá loužičku. Dejte pozor na krmení, může se to opakovat. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]