Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka každý den někde něco počůrá

Od: roboot* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, už fakt si nevím rady co s tou praštěnou kočkou. Něco jsem tu přečetla ale pořád stejné ať dělám co dělám. Začínám uvažovat, že ji prostě někde vypustím ven.

Každý den někde něco počůrá, takhle to jde třeba 2 týdny, pak 2 týdny klid. Ať se mění značka písku, záchod, nikdo ji nemlátí, ale je pořád stejná. Dříve to nedělávala, jsou ji přes 2 roky. Máme ještě jednu číču a ta je naprosto v pohodě. Ale vychcat se každý den na linku, na mikrovlnku, na parapet, do postele, do věcí, psům do koše, do bot, to už je trochu moc. Rada asi nebude, já už prostě nevím co s tím :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrita*
hodnocení

1x

Mamtake jednoho kocoura co vsude cura a i to druha horsi- vykaka se nam i do vany... radila jsem se s X chovateli, veterinari, na ruznych internetovych kocicich poradnach... nekdo radi zmenu kockolitu, nekdo ze to ma pozuztatky ze znackovani pred kastraci, nekdo ze je stresovany a s necim nespokojeny... ja na nej ze zacatku byla hodna a trpeliva, pak uz me to stvalo, vycural se do perin atd jednu dobu nechtel ani chodit na zachod a rovnou sl rovnou do vany. Pak jsem na nej byla prisnejsi ale to mi vsichni rozmlouvali ze se to muze zhorsit. No nevimkocky se u nas maji jako v bavlnce, nevim co by ho stresovalo, o znackovani take nejde. Ted je to trochu lepsi, ale nevim na jak dlouho. On byl odjakziva divny,takze asi ma nejakou poruchu, je to plemeno Ragdoll, ti kteri maji byt bezproblemovi a pohodovy, my mame priserku co nas obcas dokaze pekne nastvat, ale snazime se ho brat takovy jaky je. Je to narocne ja to znam, smrad, kolikrat to chtel jakoby zahrabat a cely se od toho jeste zaspinil,probehnul byt a stopy byly vsude *sok* ja osobne si yslim ze bud je vase kocicka s necim nespokojena a takhle to dava najevo, nebo je jednoduse necistotna. My jsme meli s tim nasim pocurankem problemy kdyz byl kote, mel ucpanou mocovou trubici, mocove kameny, krev v moci... tim to zacalo, nemohl se vycurat a zacal chodit jinde nez na kocici wc. Drzim Vam palce a preju hoooodne trpelivosti a stesti *modla*

binka*
hodnocení

0x

Tak radu pro vás opravdu nemám - ale budiž vám útěchou, že máme doma to samé. Jedna z našich koček občas chodí na záchod do vany, jindy do sprchy, ke skříni na koberec, na gauč, do postele,do špajzu, na linku... Také jsme zkoušeli všechno možné a výsledek - NIC! Nic a zase nic, pořád stejné. Někdy bych z ní nejradši udělala dvě malý ...je to holt PRASE a PRASETEM zůstane. Bohužel.*nevi*

roboot*
hodnocení

*placni* No a já myslela, že je to jen u mě. Ale trošku jste mě zvedli náladu aspoň, díky *pusa*

kejki

Můžou to být vnitřní problémy, záněty trávícího traktu, močových cest, taky kameny. Zkuste nechat udělat rozbor u veta. Moč se nabírá stříkačkou, co nejčerstvější.

ajina*
hodnocení

0x

Ahojky

Taky mám dvě kočky,už jsem sem dávala otázku taky mně ledacos počúrali nejste v tom sama. taky nevím kde je problém zkoušeli jsme kde co jsou v tom nevyzpytatelné. mám je ráda ale někdy na ně mám opravdu vztek. tak čístíme a čistíme. Rady bych taky uvítala. papa Pěkný den. Ajina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]