Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik jídla dávat kočce?

Od: anka* odpovědí: 5 změna:

Máme kočku starou 5. měsíců. Dávám ji žrát každý den jednou a občas i nějakou tu mlsku na víc, ale pořád se mi zdá,

že by ještě chtěla. Není to kočka v bytě, takže má spoustu pohybu. Jaké množství ji mám dávat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radi*
hodnocení

2x

Pokud má dost pohybu a je v tomhle věku, tak doporučuji krmit ad libitum, tzn. všeho dostatek, kolik sežere. Např. stále plnou misku granulí.

mkat*
hodnocení

0x

Doma m ame tri macky a stale maju plne misky zradla,granul.Zozeru len kolko potrebuju.Nie su tucne .

pb®
hodnocení

0x

Je to jeste kotatko, mela by jist tak 4x denne. Jednou mi prijde malo i na dospelou kocku, tem davam 2x denne, rano a vecer. Pokud kocka chodi ven a nechcete kotatka, bylo by vhodne ji tak za 1-2 mesice nechat vykastrovat.

lidka*
hodnocení

0x

Mám dospělého kocoura, který tráví čas venku i doma. Má k dispozici tři misky - v jedné granule (stálý přísun), do druhé dostává žrádlo z konzervy a do třetí mléko. Vím, že hodně lidí nedoporučuje mléko, ale on si na něm vyloženě pochutnává a nemyslím, že má nějaké problémy. Navíc má ještě v koupelně vodu, to v případě, kdy už mu mléko nejede - je trochu nakyslé. Jinak mu občas dávám na přilepšenou syrové kuřecí. Jakmile dám kuřecí na stůl, že budu připravovat jídlo, i kdyby spal jako dřevo, je v tu chvíli u mne. Někdy dostane i kousek syrového hovězího - vepřové se pokud vím nedoporučuje. Byl to před 8 roky vyhublý, vystrašený bezdomovec a je z něho krásný kocour (takový malý pardál). V žádném případě obézní. Jinak ještě miluje plátkový i tavený sýr a kvalitu uzeniny bych podle něho mohla testovat. Našla jsem docela dobrý článek o krmení koček, ale já už u svého způsobu krmení zůstanu.

*klik* candy.cz/...

doplněno 06.09.10 10:17:

Zde je možná lépe popsáno. celysvet.cz/...*tuc* V předchozím odkazu je to spíš zaměřené na reklamu suchého krmiva. Ještě bych doplnila, že se s ní musím poctivě dělit o ryby v jakékoliv úpravě. ;)

:DTakový jako švédský stůl, že?*smich* Když jsem hlídala dceři kočku, měla jsem strach, že ji předám pohublou a hladovou, tak jsem to také tak dělala. A mladá si pochvalovala, jakou má Anuška krásnou srst a jaká je celá krásná a spokojená. *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]