Nejste přihlášen/a.
Máme kočku starou 5. měsíců. Dávám ji žrát každý den jednou a občas i nějakou tu mlsku na víc, ale pořád se mi zdá,
že by ještě chtěla. Není to kočka v bytě, takže má spoustu pohybu. Jaké množství ji mám dávat?
Je to jeste kotatko, mela by jist tak 4x denne. Jednou mi prijde malo i na dospelou kocku, tem davam 2x denne, rano a vecer. Pokud kocka chodi ven a nechcete kotatka, bylo by vhodne ji tak za 1-2 mesice nechat vykastrovat.
Mám dospělého kocoura, který tráví čas venku i doma. Má k dispozici tři misky - v jedné granule (stálý přísun), do druhé dostává žrádlo z konzervy a do třetí mléko. Vím, že hodně lidí nedoporučuje mléko, ale on si na něm vyloženě pochutnává a nemyslím, že má nějaké problémy. Navíc má ještě v koupelně vodu, to v případě, kdy už mu mléko nejede - je trochu nakyslé. Jinak mu občas dávám na přilepšenou syrové kuřecí. Jakmile dám kuřecí na stůl, že budu připravovat jídlo, i kdyby spal jako dřevo, je v tu chvíli u mne. Někdy dostane i kousek syrového hovězího - vepřové se pokud vím nedoporučuje. Byl to před 8 roky vyhublý, vystrašený bezdomovec a je z něho krásný kocour (takový malý pardál). V žádném případě obézní. Jinak ještě miluje plátkový i tavený sýr a kvalitu uzeniny bych podle něho mohla testovat. Našla jsem docela dobrý článek o krmení koček, ale já už u svého způsobu krmení zůstanu.
doplněno 06.09.10 10:17:Zde je možná lépe popsáno. celysvet.cz/... V předchozím odkazu je to spíš zaměřené na reklamu suchého krmiva. Ještě bych doplnila, že se s ní musím poctivě dělit o ryby v jakékoliv úpravě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.