Nejste přihlášen/a.
Zajimalo by mě, kde si můžu koupit suchozemskou želvu a kolik tak stojí? O tom jak se o ní postarat už toho docela dos vím, ale další rady vrřele uvítám. PROSÍM PORAĎTE mi!
Želvu rozhodně nekupujte ve zverimexu, ale jen od slušného chovatele. Jedině tam si můžete být jistá, jak je želva stará, jestli je zdravá, chovatel vám poradí s chovem a s registarcí zvířete. Zadejte si do vyhledávače suchozemská želva a tjistě nějakého slušného chovatele ve vašem okolí najdete.
Želvy jsem kupovala ve Zverimexu a to je mám 3. Každou jinde, jak se mi zrovna líbily. Stály zhruba kolem 2,000 každá. Vystavili mi zde i papíry, pak je nutné je zaregistrovat na úřadě.
Avšak želva vyžaduje terárium, teplo a UV především, což jsou další 2,000 Kč nezbytné k jejich životu a bez tohoto nejde želvičce zajistit zdravý a komfortní život! Neexistuje mít želvičku na podlaze bytu a bez možnosti se hřát ve svém příbytku!
Tohle jsou mé oblíbené stránky na čerpání informací:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.