Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit želvu?

Od: verci odpovědí: 4 změna:

Zajimalo by mě, kde si můžu koupit suchozemskou želvu a kolik tak stojí? O tom jak se o ní postarat už toho docela dos vím, ale další rady vrřele uvítám. PROSÍM PORAĎTE mi!

výtka
Upozornění od sys strejc 02. 09. 2010 17:28:50
Doporučuji zadat do vyhledavače termín PRODEJ SUCHOZEMSKÝCH ŽELV.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

matejka*
hodnocení

3x

Želvu rozhodně nekupujte ve zverimexu, ale jen od slušného chovatele. Jedině tam si můžete být jistá, jak je želva stará, jestli je zdravá, chovatel vám poradí s chovem a s registarcí zvířete. Zadejte si do vyhledávače suchozemská želva a tjistě nějakého slušného chovatele ve vašem okolí najdete.

ssstepa

ve zverimexu nejlépe od chovatele max cena 2000kč a někdy i 6000kč záleží jakej druh

hanher*
hodnocení

0x

Pokud ji nemají v Tescu, tak věřím, že ve Zverimexu ji mít budou.

deli*
hodnocení

0x

Želvy jsem kupovala ve Zverimexu a to je mám 3. Každou jinde, jak se mi zrovna líbily. Stály zhruba kolem 2,000 každá. Vystavili mi zde i papíry, pak je nutné je zaregistrovat na úřadě.

Avšak želva vyžaduje terárium, teplo a UV především, což jsou další 2,000 Kč nezbytné k jejich životu a bez tohoto nejde želvičce zajistit zdravý a komfortní život! Neexistuje mít želvičku na podlaze bytu a bez možnosti se hřát ve svém příbytku!

Tohle jsou mé oblíbené stránky na čerpání informací:

zelvicky.unas.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]