Chtěl bych se zeptat, mám doma fenu labradora a ona mi jezdí pořád po zadku, prášky na odčervení dostala a žádný červy, když jde na záchod nevidím, tak proč to pořád dělá? Děkuji za odpověď.
Je téměř jisté, že ji svědí konečník... Je třeba nahlédnout na její stolici eventuálně se o chování psa podělit se zvěrolékařem. Mohlo by jít i o nějakou kožní záležitost... Zdar
Je možné, že má ucpané analní kanálky, nic to není, ale nesmíte to zanedbat, mohly by se jí udělat nad ocasem ošklivé boule a vypadat srst, stačí když zajdete k veterináři a on jí je vyčistí, trvá to minutku.
lenule*
Dora má určitě pravdu.Mám už třetího psa a u každého to bylo stejné.Říká se tomu ,že pejsek sáňkuje.Když si vyčištění kanálků necháte od veterináře ukázat,příště to zvládnete sami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.