Nejste přihlášen/a.
Zdarvím, mám takovou otázku do diskuse. Pořídili jsme si s přítelem štěnátko. Je to naše zlato, má 3 měsíce a je prostě skvělý Ale...chystám se příští léto odcestovat , to bude pejsanovi už víc než rok..Ale měla bych být pryč až 3 měsíce..Co myslíte, bude to mít velký vliv na jeho budoucí vývoj?Je zvyklý jak na mě tak na přítele, oba se mu věnujeme.Takže po mém odjezdu budou spolu a se zbytkem rodiny. Vím že mi to bude trhat srdce ho tu tak dlouho nechat ale jde mi hlavně o něj...Máte s dlouhodobějším odjezdem od svého pejsana zkušenosti, jaké to bylo po příjezdu a jak na vás reagoval¨?
Díky
Na pejksa to už velký vliv mít nebude , je jasné , že se mu bude stýskat, ale pokud je ve známém prostředí a navíc s lidmi které zná tak si zvykne. Po příjezdu to bude ohromná radost a vítání ( to asi z obou stran, že :D) Neše čubiny mě vítají stejně když přidu za hodinu a nebo po návratu z dovolené.
U každého pejska je to různé.:DMožná vás sežere radostí.Ovšem může taky dělat uraženého, ale to ho přejde.
Já jim vždy něco přivezu.A je po uraženosti.
doplněno 31.08.10 12:12:Teda marenko
.
K tomu není co dodat, opravdu to pejskovi nijak neublíží, když bude doma. Jen budu oponovat k té ohromné radosti. Někteří pejskové s pánečkem po příjezdu nemluví, jsou uražení. :DAle nebojte, to trvá maximálně den, dva. Někdy stačí pejska něčím "uplatit". (naše psy ne, ti si nevšimnou ani piškotka a ještě se důležitě otočí zády a nahlas a opovržlivě prsknou ) Ovšem když se prolomí uraženost, tak pak budete koukat. Pejsek si vám bude hlídat na každičkém kroku víc než kdy jindy. Jak ocásek.
Ale každý pes je jiný.
Copak máte za zlatíčko, nebyla by fotečka?
Jé, Pepane, ale já fakt neopisovala.
nazdar, vždycky budete pro svého psa nejmilovanější paňulkou. Když nějakou dobu nebudete, bude chvíli smutný, chvíli vás bude vyhlížet a pak přijme situaci takovou, jaká je. No a až se vrátíte, budete zase doma, zaraduje se, bude vás více hlídat a vážit si vás. A přijme situaci takovou, jaká je.
Není to zas až tak dlouhá doba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.