Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhodobější odjezd od psa

Od: nazdar* odpovědí: 6 změna:

Zdarvím, mám takovou otázku do diskuse. Pořídili jsme si s přítelem štěnátko. Je to naše zlato, má 3 měsíce a je prostě skvělý :)Ale...chystám se příští léto odcestovat , to bude pejsanovi už víc než rok..Ale měla bych být pryč až 3 měsíce..Co myslíte, bude to mít velký vliv na jeho budoucí vývoj?Je zvyklý jak na mě tak na přítele, oba se mu věnujeme.Takže po mém odjezdu budou spolu a se zbytkem rodiny. Vím že mi to bude trhat srdce ho tu tak dlouho nechat ale jde mi hlavně o něj...Máte s dlouhodobějším odjezdem od svého pejsana zkušenosti, jaké to bylo po příjezdu a jak na vás reagoval¨?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Na pejksa to už velký vliv mít nebude , je jasné , že se mu bude stýskat, ale pokud je ve známém prostředí a navíc s lidmi které zná tak si zvykne. Po příjezdu to bude ohromná radost a vítání ( to asi z obou stran, že :D) Neše čubiny mě vítají stejně když přidu za hodinu a nebo po návratu z dovolené.

pepane*

U každého pejska je to různé.:DMožná vás sežere radostí.Ovšem může taky dělat uraženého, ale to ho přejde.;)

Já jim vždy něco přivezu.A je po uraženosti.

doplněno 31.08.10 12:12:

;)Teda marenko *cert*.

marenka*

K tomu není co dodat, opravdu to pejskovi nijak neublíží, když bude doma. Jen budu oponovat k té ohromné radosti. Někteří pejskové s pánečkem po příjezdu nemluví, jsou uražení. :DAle nebojte, to trvá maximálně den, dva. Někdy stačí pejska něčím "uplatit". (naše psy ne, ti si nevšimnou ani piškotka a ještě se důležitě otočí zády a nahlas a opovržlivě prsknou *smich*) Ovšem když se prolomí uraženost, tak pak budete koukat. Pejsek si vám bude hlídat na každičkém kroku víc než kdy jindy. Jak ocásek. *vtip* Ale každý pes je jiný.

Copak máte za zlatíčko, nebyla by fotečka? *modla*

doplněno 31.08.10 12:05:

Jé, Pepane, ale já fakt neopisovala. *frajer*

nazdar*
hodnocení

děkuju za názory.doufám jen že si mě ještě bude pamatovat až se mu vrátím :)

jasně tady je foto,sice ne uplně aktualní, už nám kapku povyrost:)

Dlouhodobější odjezd od psa

nazdar*
hodnocení

ještě jednou :)

Dlouhodobější odjezd od psa #2

hodnocení

0x

nazdar, vždycky budete pro svého psa nejmilovanější paňulkou. *jasne* Když nějakou dobu nebudete, bude chvíli smutný, chvíli vás bude vyhlížet a pak přijme situaci takovou, jaká je. No a až se vrátíte, budete zase doma, zaraduje se, bude vás více hlídat a vážit si vás. A přijme situaci takovou, jaká je. *sok* Není to zas až tak dlouhá doba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]