Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám 2 malinkatá koťátka ,které mají spoustu blech . Koťátka mají 2 týdny a já nevím jak je zbavit těch skákavých potvor. Četla jsem tu již několik takových otázek .Jenže se v tom moc nevyznám . Každý píše něco jiného. Nechci koťátkům ublížit. Ale když vidím jak je to chudáčky trápí . je mi jich strašně líto. Tak vás moc prosím jestli někdo víte o nějaké metodě?nebo přípravku?
já už jsem zkošela vybrat blechy ručně jenže je jich moc a koťátka se nenechají
. Moc vás prosím o radu. ´Četla jsem i to že to koťátkům moc ubližuje ..Odpovědi celkem spěchají ...Děkuji
Nemáš zač.Místo tebe jsem zadala dotaz na blešky do vetcentra.Uvidím, zda odepíší.Pak ti dám vědět.Měj se.
Neboj, já se ozvu, ale oni?Určitě mají spoustu dotazů.Zkus někam zavolat, když to tak spěchá.
Přímo pro koťata je určen pudr Bolfo proti blechám. Frontline spray je pro kočky a koťata starší 7 týdnů!
Zdroj - ifauna.cz/... a potvrzují to tam uživatelé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.