Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zbavit koťata blech?

Od: loucinka odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer. Mám 2 malinkatá koťátka ,které mají spoustu blech*plac* . Koťátka mají 2 týdny a já nevím jak je zbavit těch skákavých potvor. Četla jsem tu již několik takových otázek .Jenže se v tom moc nevyznám . Každý píše něco jiného. Nechci koťátkům ublížit. Ale když vidím jak je to chudáčky trápí . je mi jich strašně líto. Tak vás moc prosím jestli někdo víte o nějaké metodě?nebo přípravku? :) já už jsem zkošela vybrat blechy ručně jenže je jich moc a koťátka se nenechají :( . Moc vás prosím o radu. ´Četla jsem i to že to koťátkům moc ubližuje ..Odpovědi celkem spěchají ...Děkuji *plac**plac*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

loucinka
hodnocení

Moc vás prosím o radu... :( ..

pepane*
Zavolej si přímo veterináři.
VETERINÁRNÍ NEMOCNICE STODŮLKY
K HÁJŮM 946
155 00 PRAHA 5 - Stodůlky
tel. I. : 251 511 651, tel. II.: 251 617 564
fax : 251 511 649, mob : 775 688 637
www.vetcentrum.cz/stodulky
vetcentrum.cz/...
doplněno 28.08.10 20:55:

*placni*Nemáš zač.Místo tebe jsem zadala dotaz na blešky do vetcentra.Uvidím, zda odepíší.Pak ti dám vědět.Měj se.*placni*

doplněno 28.08.10 22:30:

Neboj, já se ozvu, ale oni?Určitě mají spoustu dotazů.Zkus někam zavolat, když to tak spěchá.

loucinka
hodnocení

Děkuji moc za pomoc :)

loucinka
hodnocení

Tak ještě jednou oc děkuji za pomoc.. Tak až se víám ozvou .tak vás moc prosím jestli by jste mi dal vědět děkují vám moc :)...

kejki
hodnocení

0x

Přímo pro koťata je určen pudr Bolfo proti blechám. Frontline spray je pro kočky a koťata starší 7 týdnů!

Zdroj - ifauna.cz/... a potvrzují to tam uživatelé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]