Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč náš jezevčík neštěká?

Od: jessabel* odpovědí: 23 změna:

Jde o půlroční fenku jezevčíka. Jinak úplně zravá, hravá. Její sourozenci štěkají. Děkuji za odpověď.

Proč náš jezevčík neštěká?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

toireasa*
hodnocení

3x

I já musím napsat, že je to opravdu krasavice. ;) A že neštěká? Našemu psovi jsou necelé tři roky, a občas štěká i na "blbosti" (a někdy i v noci, takže se snažím vychovávat, aby v noci neštěkal *modla*). On zase pro změnu skoro nevrčí a výt neumí vůbec...:)

Když nemá potřebu štěkat, tak ji nenuťte, hlavně, že je zdravá.:)

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den, třeba má takovou povahu. A to jako vůbec neštěká? Ani neblafne? Nekňučí? Jestli je zdravá a hravá, tak bych to neřešila. Aspoň nebude rušit sousedy. Sourozenci jsou psi nebo fenky? Možná, že psi jsou uštěkanější než fenky. Jinak poradit neumím, ale fenečka je opravdu moc hezká.

jessabel*
hodnocení

Sem tam blafne ze spaní. Když se před měsícem pokusila štěknout, tak se toho sama lekla a tvářila se vyděšeně. Je jinak strašně hodná i poslušná, štěkat asi nemá potřebu.

Proč náš jezevčík neštěká? #2

marketa115*
hodnocení

1x

Je nádherná :). Já bych to taky neřešila. Spíše bych jásala. ;)

raadek*
Ma teprve půl roku tak se nebojte. Časem štěkat začne. Ještě prostě neměla důvod štěkat. R.

hodnocení

0x

Nádhernej pes, musím pochválit, mám pro jezevčíky slabost, ale bohužel neumím poradit, jen chválím psíka.

marenka*
hodnocení

0x

Buď to nemá v povaze, mám dva mopse, jeden štěká jak blázen, druhý občas udělá hrdelní buf. :D Nebo může být němá. Já vím že to zní divně, ale proč ne? Problém s hlasivkami, cokoli.

binka*

Krásná! Já bych to vůbec neřešila, pokud je jinak zdravá ... no tak neštěká,no. Naši sousedi mají také jezevčíka, ta pro změnu ňafe pořád, kolikrát mám chuť po ní skočit.

chelsi*
hodnocení

0x

Buďte rádi dokud neštěká, štěkání si určitě ještě užijete ;) Náš pudl tu ňafe pořád, v ulici už to všichni vědí, že jak jde okolo okna jiný pes, tak prostě musí jančit, je úplně nemocnej a některý psy, který snad úplně nesnáší, protože se na okně může zvejcnout, dělá to odjakživa, takže to už ho neodnaučíme. Sedí na okně ve dne v noci, v létě v zimě - v létě si stoupne aj na parapet*zed*, i spí na okně. Má tam aj plyšáka... Takže když začne ve 4 ráno ňafat na ožraly... možná bych to vyměnila za klidného psa, který dá v noci pokoj, ne, samozřejmě, že ne*palec*

pepane*

;)Naše začala štěkat až v roce.Taky jsem si myslela, že je nějaká divná.Nyní ňafe o stošest.Občas ráda vzpomínám jaký byl klid.:DUžívejte si prozatím klidu.

lally*
hodnocení

0x

Fenka je nádherná, je vidět, že se o ni vzorně staráte, má nádhernou lesklou srst. Chci se zeptat fenka slyší? Víte přece, že neslyšící člověk také nemluví. Jinak neštěkající pes je úžasný. Máme pinče, který je uňafaný až hrůza. Někdy je to až na obtíž.

jessabel*
hodnocení

Ano fenečka velmi dobře slyší, jen jsem se chtěl touto otázkou ujistit zda je to u štěněte běžné. Hlavu si s tím nelámem, já předpokládám, že do roka štěkat jistě bude. A děkuji za pochvalu - vyřídím. J.

cituska*
hodnocení

0x

*slunce*Váš pejsek je krásný, srst má krásnou ,září jak sluníčko,určitě si zaštěká až bude mít správný důvod. Mám taky fenečku,a ta je pěkně uštěkaná,je ale krátkosrstá.*hi*Tak se na ní podívejte.*vezen*

cituska*
hodnocení

0x

*slunce*Váš pejsek je krásný, srst má krásnou ,září jak sluníčko,určitě si zaštěká až bude mít správný důvod. Mám taky fenečku,a ta je pěkně uštěkaná,je ale krátkosrstá.*hi*Tak se na ní podívejte, a to vedle je její štěňátko a i když byl tatínek krátkosrstý, tak se povedlo dlouhosrsté.

Proč náš jezevčík neštěká? #3
chelsi*

Fešáci oba, ale na první pohled mě napadli škaredý slimáci, kterých je teď všude mraky ( ti červení, nebo jaká to je vlastně barva :D) Jinač bafani to jsou parádní;)

hop®

Chlesi, už to nehul... *ua*

chelsi*

Héj *smich* Ale tak jsou si podobní, akorát jsou trochu větší však :D

hop®

Tak mě jen napadlo, jestli znáš různé moudrosti od pana Horníčka?

Otázka z publika: Jaký je rozdíl mezi vránou?
Odpověď pana Horníčka: Má obě nohy stejné, zvláště pak pravou...

:-P

chelsi*

Ááá, tak to tedy neznám :D Asi jsem mládě tedy *smich*

pt®

Jak na co, chelsi, jak na co. ;) PT /stařenka/

chelsi*

To je fakt, ale stejně jsem raději, když mi lidé tipují míň. :)

jsem*
hodnocení

0x

Nejen že je nádherná, navíc má srovnané v hlavě pořadí podřízenosti. Mám taky dvě feny, pouliční zrzky, jedna štěká, druhá ne. Ptala jsem se veterináře, jak je to možný a on mě řekl, že štěká a hlídá vždy ten níže postavený. Tak bych řekla, že ona má jasno...*smich* Bývalý soused měj jezevčíka a už po půl roce říkal, že doma pánem není on (to když vyhazoval do popelnice deku a bačkory)...

honzrs*
hodnocení

0x

Ahoj je fakt nádherná ja mám taky jezevčíka fenku pulroční a já si myslim že má takovou povahu proto nešteká a jestli nema žadné jiné problémy a hraje si a skotačí tak bych se vubec nebál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]