Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění skvrn na srsti psa

Od: pegin* odpovědí: 8 změna:

dobrý den,

chtlěla bych se poradit jak odstanit skvrny ze srsti psa?Jde o štěně a nemám tušení kde k nim přišla,jsou to tmavší skvrny na šedé srsti. Mám podezření že se vyválela někde v něčem venku.Umývala jsem ji psím šamponem ale i když jsem se to snažila odrhnout,nejde to.Budu ráda za jakýkoli nápad,děkuju.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

0x

Může to být třeba asfalt, dehet nebo něco takového. Kupte si v lékárně benzin a zkuste to jím. A nebo k veterináři.

S tím benzínem bych byla opatrnější. *hej* Chvíli počkejte, odroste to a ustřihnete to.

pegin*
hodnocení

tak jsem vyčistila technickým benzínem a vůbec to nepustilo.Naopak fenka se začala hned drbat,tak hned do vany a umysla jsem ji okamžitě vodou a šamponem,raději to tak nechám,než aby ještě něco jí bylo pak. a jelikož se jedná o KRÁTKOSRSTÉHO psa,tak asi než to odroste,bude to trvat.

katerina77*

Radsi bych to nechala byt jak to je. Pejska kartacujte, ono to casem zmizi. Taky to castecne vylina, za chvili budou fleky pryc.

kt8d5*

Proč myslíte, že jsem Vám napsal benzin z lékárny, NE technický *blee*.

lidus*
hodnocení

0x

S chemií bych byla velmi opatrná aby jste pejska neotrávila. Raděj mu tam skvrny nechte, třeba časem zmizí.

hodnocení

0x

A nejsou to pigmentové skvrny? Pobyt na sluníčku aktivoval pigment? Moje Dorotka má na šedé srsti pár černých pigmentových znamínek. :D Dejte pozor, ať neporušíte kůži a ochranný povrch, ve snaze setřít je. Nechejte to tak, ono se to projeví, zmizí samo. Ekzemu byste se zbavovala mnohem hůře! *jasne*

pegin*
hodnocení

děkuji za radu,asi bude opravdu nejlepší nechat to tam a třeba se to časem vymyje nebo vylíná. Na kůži žádné pigmenty nemá a na srsti také ne,poslední dobou moc sluníčka nebylo,tak to pochybuji,a navíc je to ještě štěně. Jde o výmaráka a ty skvrnky jsou jen na zádech,nikde jinde,tudíž usuzuji že se někde vyválela.ale všem to netuším že to vůbec nejde :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]