Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osmák a zelenina

Od: katka* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda můžu dávat osmáčkovi ředkvičku. Jestli ano, můžu plod i listy od ředkviček? Díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marketa.c*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Klidně jak plod, i listy.

katka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Moc děkuju za odpověd. Dám:))Koupila jsem pěknou klec a už se mi tam prcek dobře zabydluje. Ještě bych se chtěla zeptat, má po celém tělíčku pěknou srst ale když ho převrátím tak vidím že na stehnách má méně srsti, že vidim až kůži, tak se chci zeptat jestli nemůže být nemocný. Jinak je čilý, baští dobře a jiné známky nemoci nevidím, jen málo přibírá/ teda je pořád stejný:))

Ještě se chci zeptat jestli se mu může v ranném věku měnit zabarvení.Děkuju

marketa.c*

To, že má na stehnech méně srsti, než jinde, je úplně normální, nemoc to nebude. A v mladším věku opravdu osmáci mohou opravdu v průběhu růstu měnit barvu srsti, toho bych se také neobávala.

P.S.: To máte jen jednoho osmáka?

katka*
Ano mám zatim pouze jednoho, ale žádný chudáček to doufám není. Skoro celý den je puštěný a lítá a blbne jako divý, snažím se s ním mazlit ale to se mu moc nelíbí, pořád by jen běhal. To mě dost mrzí ale snad pomůže trpělivost. Slyšela jsem že jsou dosti mazlivý ale ten můj to je pomalu autista:)) I když malý pokrok už je. Nechá se občas drbat za ouškem.
marketa.c*
Pokud ho nechcete označit jako chudáčka - věnujete mu se 24 hodin denně? I když myslím si, že je pro osmáky přirozenější, když má kámoše stejného druhu, ne nějaká"divná dvounohá zvířata":) Já osobně mám dva osmáky a jsou to opravdu mazlíci, dokonce mi i spí na ruce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]