Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chování králíka po kastraci

Od: lenka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj Všichni kdo mi chcete poradit.V pátek 11.5.06 jsem nechala vykastrovat své 2 holčičky.Důvodem byla falešná březost a obskakování se.V sobotu byly ještě takové zblblé, ale včera ta větší začala být agresivní.Na druhou holčičku začala dorážet a když se ta chtěla k ní přiblížit pěkně jí prohnala.Nevím vůbec co mám dělat.Zatím jsem jednu nechala v kleci a druhé jsem udělala boudičku z přepravky.Ale dotaz který mám.Přejde to tu agresivní králici?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Bohužel je téměř jisté, že nikoliv... Taková je má zkušenost. Podotýkám, že má... Přeji zkušenost lepší...

hanny*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj, ničeho se neboj, šance na zklidnění samičky je velká. Ještě tak cca 14 dní jsou po kastraci v těle hormony, kt. se časem vytratí. Já mám kastrovaného samečka. A ten se ještě tak tři týdny choval jako sameček k mým dvěma samičkám. *stop*Důležitý je nechat samičky po kastraci hezky v klidu, aby se zotavily po zákroku a budou si zase rozumět, neboj:).*H
Noo, já bych ale přece trval na své zkušenosti - je dost podstatné, že jde o samičku... U samečků je to zcela jiné, tam se to posune do jakési lenosti, pohodlnosti... U samiček je to o nenaplněné potřebě a ony mají pekelnou paměť... Je prakticky u všech zvířat patrná rivalita mezi samičkami... Kdo má psa, jistě ví o čem mluvím... Znovu podotýkám, že jsou to zkušenosti mé...
aldorfka
Ahojky Aldorfka, byla jsem u veterináře a ten doporučil 2 klece obrácené k sobě a postupné pomalé zbližování.Nechám je se otrkávat přes mříže a postupně začít s dozorem(velmi pečlivým) pouštět a udobřovat.Budu hrát soudce a dozorce.Je to prý dlouhý proces, ale šance na to, aby se alespoň tolerovali zde je.Jen mě moc mrzí že před tou kastrací bez sebe nedali ani ránu.Jó jo.Určitě napíšu tak za měsíc dva jak jsem dopadla.
hanny*
Jestli se měly před kastrací rády, tak se zase sblíží. Chce to čas, než se vzpamatujou. S těma klecema to je ok. Tak hodně štěstí*H
alias.nos*
Podle mně to tu králici nasralo a ona si našla prvního na kom by si vyrila vztek tak je ni agresivní...*bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]