Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázka- hlodavci

Od: anule* odpovědí: 12 změna:

Ahojte.. mám džungarského křečlka. Ale udělala se jí boulička u čumáčku. Mám jít s tím k veterináři?..

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Jestli máš svého křečka ráda, tak s ním k veterináři zajdi. R.

neznama*
hodnocení

0x

ty se nás ještě ptáš?No jasně, že s ní máš jít:)

karamelka*
hodnocení

0x

Povím ti to takhle,popřemýšlej o tom,co pro tebe křeček znamená.Nejspíš to bude cysta nebo nádor,v prvním případě ti lékař lehce pomůže,ale stát tě to bude víc než nový křeček.V druhém případě ti teoreticky taky může pomoct,sice neznám nikoho kdo by takové zvíře operoval a hlavně-za ty peníze by sis mohla pořídit sto dalších křečků.A jak je starý ,jestli se ti opravdu vyplatí nosit ho k veterináři.Už jen ten stres,když ho cizí lidé budou brát a fixovat,u takhle malého zvířátka je to boj,no a ber ohled na veterináře,práce s tak malým zvířátkem není vůbec jednoduchá a může se stát že se mu stresem zastaví srdce.

anule*
hodnocení

tak jsem byla u veterináře dal mi na to mastičku ale nezabírá a ještě k tomu se jí dělá nějaká boulička u očička.. tkřž tm půjdu znova a

křečka mám mocccc ráda miluju ho.. .

a já ho mám 1 rok ale jak je starý doopravdy to nevím..

Akle opravdu svého křečka miluju... :)

neznama*
hodnocení

0x

to asi každý svy zvířátko...ale jestli ho máš rok tak pro zvířátko už to je docela hodně...

anule*
hodnocení

a ještě bych se vás chtěla zeptat co simyslýte kdybych našla mojí křečice kluka tk co si myslýte že by udělali rodiče?...

Myslíme si, že by nebyli nadšení.

neznama*
hodnocení

0x

to radši nedělej...

anule*
hodnocení

hrozně byhc si přála mít malé křečíky.. :)) musí tp být nádherné vydět jak rostou a nabírají síly... :))

pb®

Jsou jiste krasni, ale ona obcas matka male krecky i sezere, pripadne je jenom okouse a zbytky mrtvolek pak nachazis ruzne po kleci. To uz tak nadherne neni. Navic krecci se velmi rychle mnozi, pohlavne dospeli jsou uz ve veku nekolika malo tydnu, takze nez se clovek nadeje, muze byt zaplaven krecky.

Tvoje přání je velmi dětinské. Malí křečíčci jsou skutečně nádherní - zažila jsem to s myšičkami, jenomže jednak jich matka půlku sežere (naše myš porodila 13 myšátek, zůstalo jich 7), jednak si je stejně nemůžeš nechat (klece by se vám nevešly do bytu během pár měsíců) a musíš je odnést do zverimexu, pokud je o ně zájem (a stejně poslouží jako žrádlo pro hady, chudáci) a jednak malincí a roztomilí zůstanou jenom chvilku, za pár dní vyrostou a jsou sice pořád roztomilí, ale velcí :(

Zkusím přidat obrázek malých myšat:

doplněno 13.08.10 19:05:

Když se narodily, byly velké asi jako fazole.

Otázka- hlodavci
anule*
hodnocení

děkuji za odpověd a obrázek.. :( :( :( .(..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]