Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeprava psa do Anglie - letecky

Od: rs* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

potřebuji přepravit bígla z ČR do Anglie letecky. Máte s tím někdo zkušenosti a víte někdo, kolik to tak bude stát? Pes je momentálně v ČR, takže ho nemůžu změřit a zvážit, ale vážit by měl do 17 kg a je velký jako průměrný bígl. Můžete mi někdo doporučit nějakou společnost, která psa přepraví?

Pes už má krevní testy za sebou, očkovaný je, původně jsem ho chtěl vézt autem, ale letadlo bude rychlejší.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

společnost neznám, bohužel.

ale víte, že pes po příletu do Anglie musí být 6 měsíců v karanténě? To mi přijde hrozně drsný a rozmyslela bych si převoz...

pepane*

*cteni*Zde podobný dotaz i když staršího data.

aaapoptavka.cz/...

evinkat*
hodnocení

0x

Dobrý den, k přeprave psa do Anglie je potřeba vyšetření krve, a to vy již máte, od vstupu do EU už byla karantena zrušena, takže si psa hned vezmete. Převoz psů dělala jenom British Airways. Zavolejte si tam a oni vám vše potřebné řeknou. Musíte mít na psa i přepravní schránku a její rozměry u bígla vám opět musí říct sami.

jesika*

Dobrý den chtěla jsem se zeptat kolik stojí přeprava pejska do Anglie. Psala jsem na nějaké společnostti a chtějí 27000kč za malého pejska poprosila bych o pomoc. Děkuji

gwendollyn*
hodnocení

0x

Dobrý den, přepravovala jsem letecky psy do a z Finska, letěli někdy cargo a někdy s doprovodem, vždy jsem si vybrala spoj a objednala po telefonu přepravu psa - nikdy nebyl problém, ani s Finnairem, ani s ČSA, takže si myslím, že by to mělo jít i s linkami do Anglie. Jen je třeba jim dát vědět s předstihem, pokud už jedno zvíře na palubě budou mít ( a to i cargo) další už nemusí chtít přijmout. Za cca 10kilového psa jsem platila kolem 3 tisíc a chtěli akorát dostatečně velkou přepravku, po příletu nikdy žádné velké formality nebývaly, celníky pes téměř nezajímal :)) Hodně zdaru s bíglíkem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]