Nejste přihlášen/a.
Dobry den,moje fenka jorksira dnes hara devaty den,naposledy kdyz jsme ji nechali nakryt nezabrezla,takze nyni chceme jit k vetovi na testy ,kdy je doba na pareni nejlepsi.Nevi nahodou nekdo z vas, ktery den harani se tam chodi a kolik tohle vysetreni stoji? dekuji vam vsem za odpovedi
Dobrý den, u každé fenky je to jinak, některé jsou ke krytí dokonce až 25 den. I to už se mi stalo. Zabřezávání fen je stále větší problém. Nevím kde bydlíte, ale v Praze 7 v LABVETu v holešovické tržnici Vám udělají testy na progesteron a spočítají Vám přesný den krytí. Stojí to okolo 400,00 Kč. Snad to nezdražili. Jinak by Vám stěry měl provéct i veterinář a určit přibližné datum. Jděte tam ale určitě hned.
Mezi 10. a 15. dnem A je lépe ob den překrýt. Pro jistotu. Prvního psa jsem měla krycího, jezdily za ním fenky z celé republiky a bylo jich hodně, protože to byl krásný pes se zkouškama. A nestalo se, že by štěňátka nebyla. A druhý můj pes byla fenka, jely jsme do Prostějova a dokonce nebyli ani spojení a štěňata byla tři.
Ale nejlepším ukazatelem je chování fenečky. Tváří se, že nedá a pak najednou začne svádět i havrana a ježka, dokud přesně nezjistí, kdo to je. A pak nemá ani čas čůrat, jak se rozhlíží, kde je jaký pes. To se stávalo nám . Teda Dorotce.:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.