Nejste přihlášen/a.
Plemeno"Čau čau"trpí občas nádorami, mám 7 letou fenku, která je bohužel s nádory prolezlá (potvrzeno i snímkami)! Jak se k ní mám teď chovat? Je hrozně panovačná a neposlouchá! Zvěrolékařka ji dává k dožití 2-3 roky.
Děkuji Mirka
Je to opravdu tak. Nevim zda ti poradim, ale něco podobného jsem zažíval u svého kamaráda. Nebylo s níi už k vydržení. Doktor mi také řekl, že bude lepší ji moc nedráždit. I pes ikdyž se to občas nezdá může propadnou jakémusi špatně se vysvětlujícímu výkyvu nálad. Zkrátka má také problémy jako my v období nemoci. U mě to bylo tak, že byly dny kdy to bylo super a dny kdy se nemohlo nic ale absolutně nic dělat. Trápila se a tak jsme se rozhodli jí to tu neprodlužovat. Plakal jsem a moc, ale co se dá dělat nyní je v nebíčku, kde jí již nic nebolí. Vím, že na nás vzpomíná. Uží si s ní mnoho krásných dní. A věř že jednou ji bude lépe. Hlavně ji nějak nestresuj ještě více a pochop, že je nemocná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.