Nejste přihlášen/a.
Děkuji všem za rady a upřesňuji. Gerry je tzv. xpudl - pudl stříhaný na ježka, jehož babička se někde spustila - rodiče byli skutečně pudlové... V říjnu mu bude 13 let. Před půl rokem prodělal mrtvičku, ale dostala jsem ho z toho. Rehabilutujeme, plaveme, cvičíme a prostě blbnu jak se dá, jen aby mu bylo lépe. To se daří. Už chodí ze schodů i do schodů, má zase radost ze života, štěká,... Ale od té doby jsme mu přestali dávat granule (většinou Chappi, ale i Hillś) a krmíme ho psíma a kočičíma konzervama. Hlínu jí asi 14 dní. Jestli vás něco napadá, napiště mi. Díky moc a přeji zdravé hafany EL
0x
Že by změna stravy způsobila to pojídání hlíny? Jinak psi jsou schopni sníst ledacos. Jak už tu bylo vzpomínáno posekaná, krapet nahnilá tráva je vynikající pochoutkou i pro našeho psa. Nechávám ho to sníst, neboť přeci jen - je to zvíře, a možná že sám nejlépe ví, co má jíst. Je fakt, že pak nemá problém s tím udělat bobek. Žere taky posmrkané papírové kapesníky, které najde na ulici při procházce, to je pro něho vyloženě lahůdka - no od toho se ho snažím odrazovat, případnu i z tlamy mu to vyrvu. Možná že Vašemu pejskovi při změně stravy něco chybí, tak holt se vrhnul na hlínu. Zkuste se poradit s veterinářem. Já bych ale asi psovi nedávala kočičí konzervy, přeci jen, když je to pro kočku, proč tím krmit psa. Ale my celkově máme psa krmeného přirozenou stravou bez granulí a konzerv - tedy těstovinami, zeleninou a masem - vše vařené. Zeleninu má ale rád i syrovou, což mu taky dopřáváme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.