Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáčí se med od čmeláka?

Od: hg2o3* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám otázku.Jak čmelák uchovává nektar.Stavý si plástve?Dal by se "medík" stáčet?Byl by taky tak sladkej?Podle mě jo,ale neznám nikoho kdo by to dělal :)

Děkuji za odpověd´i a vaše názory!Hg2o3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Neznám nikoho, kdo by to kdy dělal, i když meďáci medík mají. Více : http://www.bombus.cz

ukulele*
hodnocení

2x

Běžně to dělaj v Rusku, v padesátých letech tam rozdojili kozla! trvalo to dlouho a vystřídalo se na něm mnoho zkušených soudruhů, ale dílo se podařilo!

mej
hodnocení

0x

:)Možná jsem "nezkažená věděním",ale o čmeláčím medíku jsem ještě neslyšela.*hi*

hg2o3*
hodnocení

Mají čmeláci med

Čmeláci vytvářejí stejně jako včely med, ale mají ho velmi málo. V malých hnízdech ho je jen několik kapek, a i v těch největších hnízdech ho najdeme jen několik mililitrů. Nemůžeme ho jednoduše vybrat aniž bychom zároveň nezničili hnizdo. Pokud máme hnízdo v úlku můžeme jej ochutnat tím že jej nasajeme pipetou nebo stéblem trávy.

hop®

Naprosto super odpověď na Tvoji vlastní otázku, *palec*

ADMINE, toto je názorný příklad situace, kdy lituji, že nejde ohodnotit autor původního dotazu. *plac*;)

mej

*palec*Tak to jsem opravdu netušila.Dík za informaci.Zase jsem o kapičku chytřejší.*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]