Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úraz při coursingu

Od: lelda* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat.. Při coursingových závodech na nekonečném navijáku se mi zranil pes, a to tak, že se mu při běhu

na dráze nějakým způsobem dostala zadní noha do lanka (lanko mělo velkou vůli, on se asi smekl po posekané trávě, která

byla na trati a lanko se mu omotalo kolem zadní packy) a přeřízlo mu šlachu, nervy, žíly,... Ještě chci dodat, že poctivě následoval

střapec a vůbec nevybíhal mimo. Už byl na druhé operaci a bude mít trvalé následky. Nevíte, kdo nese zodpovědnost?

Předem moc děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jolinar*
hodnocení

0x

Dobrý den, pejska je mi moc líto. V první řadě bych se podívala do propozic coursingového závodu, jestli tam něco nepíšou o úrazech a škodách. Pokud ne, oobrátila bych se na pořadatele akce, ale moc bych bohužel nevěřila tomu, že ponese odpovědnost. Nebo se obraťte na ČMKU - www.cmku.cz - buď do poradny nebo napište mail paní Tiché, je to moc ochotná paní, která by Vám mohla poradit. Já chtěla běhat s prostřední holkou coursing, i když jí to strašně bavilo, nechali jsme toho, právě kvůli úrazům. Hodně štěstí.

matejka*
hodnocení

0x

Myslim, ze na vetsine podobnych akci si poradatel do propozic pise, ze za pripadnou skodu ci zraneni odpovida majitel psa, takze si myslim, ze bohuzel nikde nic nezmuzete :o/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]