Nejste přihlášen/a.
nevíte náhodou, kdy u štěňátka poznám jakou bude mít srst? mám jack russell teriéra a je křížen s australskou linií. chtěla bych vědět jakou bude mít srst, zda bude hladko nebo hrubosrstý.
Dorku jsem koupila úplně černou s bílou hvězdičkou na prsou a hnědočervenými částmi, jaké jorkšik má být. Nejdříve se jí ztratila ta hvězdička. Po čtvrt roce zblonďatěla hlava. Po ostříhání byla černá s blonďatou hlavou a při druhém stříhání zestříbrnatěla celá. Po necelém roce byla stříbrná se světle béžovou. Takže, vůbec není jisté, jakou srst a jakou figurku a taky hlavičku bude ten váš mít. Ještě totiž tam někde jsou babičky a dědečkové z obou stran. Je to velké dobrodružství.:D Ale určitě ho budete milovat, ikdyby byl proužkovaný.
Ať je vám všem spolu hezky a prcek roste do zdraví a krásy.
Nevím to docela jistě, ale můj názor je, že štěňátka se přeliňují do 4 týdne na typ srsti, která jim už zůstává.
Jelikož se jedná o kříženečka, chovatel? asi moc nepomůže. Kolik je štěňátku? Pokud více než než 8 týdnů, což předpokládám, tak by mělo mít srst takovou jakou v dospělosti, ale u kříženečka to není jisté nikdy, Hodně radosti se štěňátkem
Teď koukám, abych někoho neurazila.. to bych nerada, co je to australská linie?
to je určitě brzy.. já mám landseerku(podmíněně chovná na sedmi tejdnech po skouknutí tou jejich poradkyní) a až do teď(je jí 14.tejdnů) se jí to zbarvení měniloa až je z ní enchovná protže se jí všechno(hlava a záda slilo do černý místto do bílý) a eště v tom bude podle kůže pokračovat:/ ae co stzejěn ej to moje krasavicekterou ybch nikdy za jinou nevyměnila
je to jack russell, ale z australské linie, ty mají trošku odlišnou srst od těch známějších u nás. takže je to vlastně takový čistokrevný kříženec
Australský teriérje nízký, ale kompaktně stavěný pes. Výška v kohoutku je zhruba 25 cm, váha kolem 6,5 kg. Má dlouhou hlavu, černý nos, silné čelisti a zuby s nůžkovým skusem. Oči jsou tmavohnědé, oválné, uši vztyčené a špičaté. Má rovný hřbet, hluboký hrudník s dobře vyznačenými žebry. Hrudní i pánevní končetiny jsou rovné, rovnoběžné a tlapky okrouhlé se silnými drápy. Ocas má nasazený vysoko a nesmí být nošen nad linií hřbetu. sao.miton.cz/...
false"class="sao-link"title="Australský teriér"href="http://australsky-terier.hafici.cz/#utm_source=sao&utm_medium=sao&utm_campaign=hafici.cz">Australský teriér má rovnou, drsnou srst, maximálně 6 cm dlouhou. Barva srsti může být ve variantách modré s pálenou, nebo písková až červená bez tmavých stínů. Povolené jsou i jiné barvy, avšak bez bílých stínů. Může se dožít až 14 let.
více zde: australsky-terier.hafici./...
Je to on?
Tak pardon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.