Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Druh srsti

Od: barbus* odpovědí: 10 změna:

nevíte náhodou, kdy u štěňátka poznám jakou bude mít srst? mám jack russell teriéra a je křížen s australskou linií. chtěla bych vědět jakou bude mít srst, zda bude hladko nebo hrubosrstý.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dorku jsem koupila úplně černou s bílou hvězdičkou na prsou a hnědočervenými částmi, jaké jorkšik má být. Nejdříve se jí ztratila ta hvězdička. Po čtvrt roce zblonďatěla hlava. Po ostříhání byla černá s blonďatou hlavou a při druhém stříhání zestříbrnatěla celá. Po necelém roce byla stříbrná se světle béžovou. *sok* Takže, vůbec není jisté, jakou srst a jakou figurku a taky hlavičku bude ten váš mít. Ještě totiž tam někde jsou babičky a dědečkové z obou stran. Je to velké dobrodružství.:D Ale určitě ho budete milovat, ikdyby byl proužkovaný. *placni*Ať je vám všem spolu hezky a prcek roste do zdraví a krásy.

marenka*
hodnocení

0x

U nás se psi přelínali definitivně na roce. ;) (ale to bylo chlupů*zed*)

pepane*
hodnocení

0x

Chovatel Vám nemůže pomoci?Bylo by to nejpřesnější.;)

marketa115*
hodnocení

0x

Nevím to docela jistě, ale můj názor je, že štěňátka se přeliňují do 4 týdne na typ srsti, která jim už zůstává. *hi*

jolinar*

Jelikož se jedná o kříženečka, chovatel? asi moc nepomůže. Kolik je štěňátku? Pokud více než než 8 týdnů, což předpokládám, tak by mělo mít srst takovou jakou v dospělosti, ale u kříženečka to není jisté nikdy, Hodně radosti se štěňátkem *slunce*

doplněno 15.07.10 14:36:

Teď koukám, abych někoho neurazila.. to bych nerada, co je to australská linie? :)

horsik*

to je určitě brzy.. já mám landseerku(podmíněně chovná na sedmi tejdnech po skouknutí tou jejich poradkyní) a až do teď(je jí 14.tejdnů) se jí to zbarvení měniloa až je z ní enchovná protže se jí všechno(hlava a záda slilo do černý místto do bílý) a eště v tom bude podle kůže pokračovat:/ ae co stzejěn ej to moje krasavice:-P*ua*kterou ybch nikdy za jinou nevyměnila:)

barbus*
hodnocení

je to jack russell, ale z australské linie, ty mají trošku odlišnou srst od těch známějších u nás. takže je to vlastně takový čistokrevný kříženec :)

pepane*
Popis australského sao.miton.cz/...
false"class="sao-link"title="Teriéři"href="http://www.hafici.cz/psi/deleni-psich-plemen/terieri/#utm_source=sao&utm_medium=sao&utm_campaign=hafici.cz">teriéra

Australský teriérje nízký, ale kompaktně stavěný pes. Výška v kohoutku je zhruba 25 cm, váha kolem 6,5 kg. Má dlouhou hlavu, černý nos, silné čelisti a zuby s nůžkovým skusem. Oči jsou tmavohnědé, oválné, uši vztyčené a špičaté. Má rovný hřbet, hluboký hrudník s dobře vyznačenými žebry. Hrudní i pánevní končetiny jsou rovné, rovnoběžné a tlapky okrouhlé se silnými drápy. Ocas má nasazený vysoko a nesmí být nošen nad linií hřbetu. sao.miton.cz/...
false"class="sao-link"title="Australský teriér"href="http://australsky-terier.hafici.cz/#utm_source=sao&utm_medium=sao&utm_campaign=hafici.cz">Australský teriér
má rovnou, drsnou srst, maximálně 6 cm dlouhou. Barva srsti může být ve variantách modré s pálenou, nebo písková až červená bez tmavých stínů. Povolené jsou i jiné barvy, avšak bez bílých stínů. Může se dožít až 14 let.

více zde: australsky-terier.hafici./...

*nevi*Je to on?

doplněno 15.07.10 15:36:

Tak pardon.*hi*

jolinar*

A teď má jakou srst? A fotečka by nebyla?

barbus*
hodnocení

není to australský teriér, ale australská linie jack russellů. teď má hladkou, ale na prsou má delší chloupky a vypadají i drsněji. jsou jí dva týdny,no tak uvidíme

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]