Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po očkování nedošlapne na zadni nohu

Od: majda* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,dnes jsem byla se tří měsíčním štěnětem na očkování.Vše probehlo v poradku ale nedoslapne na zadni pravou nohu a kulha.Je to tim ockovaním?Natazeny sval nebo cim?Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Doktor mu mohl trefit jehlou nějakého nervíka. *nevi* To se stává, já jsem po očkování do ramene nemohla hýbat s rukou. Zkusila bych masírovat celou nožku, i zadeček a vemte to pro jistotu i se zády. Pořádně pejska promačkejte, on to bude brát jako muchlování. *pusa* Pro jistotu bych prohlédla zadní packu zespoda, mezi polštářky. Může tam mít cokoliv vraženého, cestou z veteriny. Osinu, třísku, kamínek. Počkala bych tak 3 dny, pak bych se radši veta zeptala.

pepane*

Čubička měla to samé.*ee*Já byla vyplašená, tak jsem hned volala veta co se mám dělat, on s klidem, že nic.

Prý je to následek injekce.Čubička v pohodě a já za zmatkáře.*haha*

majda*
hodnocení

Dekuji,Benny už zase líta jako před očkováním..:)To víte,strach o mazlíčka...:)

majda*
hodnocení

Dekuji,Benny už je v pořadku :)Pomohlo to,jak jste již psala.Mockrat Vám děkuji:)

marenka*

Majdi, já děkuji za uznání a přeji pejskovi hodně zdravíčka ;) A Vám? Ať je pejsek na Vás hodný. *frajer*

hodnocení

0x

Vždycky po očkování nebo po jakékoliv injekci rozmasírujte to místečko. Ihned, ještě na stole!*hej*Usnadní to vstřebávání a nezůstane to v jednom místě.

zelvicka
hodnocení

0x

Dobrý den,

očkování se provádí za lopatkou a pouze do podkoží takže je nemožné trefit nerv zadní nožky,po vakcinaci může být pejsek unavený,může se do jedné,dvou hodin objevit alergická reakce ale ne kulhání,pejsek budto simuluje protože je mu injekce nepříjemná,s tím už jsem se setkala několikrát ale to byste si všimli například střídání kulhajících nožiček nebo kulhání pouze chvilkami,nebo prostě špatně šlápl. Po vakcinaci se místo rozmasírovává právě z toho důvodu že místo svědí a za lopatkou se pejsek těžko podrbe,a za druhé proto,že se v podkoží utvoří boulička a některým pejskům může zůstat,rozmasírováním se zbavíte hrbolatého pejska;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]