Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám asi 4 měsíčního zakrslého králíčka, u nás bydlí teprve 3 týdny. Poslední týden zuřivě ohlodává kovovou část klece, nejraději ve 12 v noci nebo v 5 ráno. Samozřejmě to dělá neskutečný rámus. Nevím co se mu děje, co mu chybí. Vůbec netuším jak ho tento hrozný zlozvyk odnaučit.
Pokud mi poradíte budu moc ráda,
Děkuji M.M.
Ahojda,
mám dva roky králíčka a také kouše klec. Má v kleci klacek, tyčinku na hlodání a jsem si jistá, že důvod okusování klece je ten, že chce jít ven, běhat a vyžaduje si tímto pozornost. Králíček je tvor noční, proto musí mít papání na noc dostatek a nejaktivnější je mezi 1-3 hodinou ranní. Takže jediné řešení asi bude, dát ho někam, kde ho v noci neuslyšíte. Pevné nervy přeji a dobře vyřešení. Papa
Ja mam take kralika,ale klec mi kouse pouze v pripade, kdyz jsem u nej v mistnosti a citi moji pritomnost, kdyz odejdu, je klid. Myslim,ze to dela protoze chce pustit ven, a nejen v noci. navic meho kralika jsem vychovavala tak,ze mel pnou volnost takze behal po pokoji ve dne v noci. a kdyz jsem ho zavrela zacal kousat mrize.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.