Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černí brouci s tvrdými krovkami

Od: 1937 odpovědí: 9 změna:

Ve velké množství se vyskkytují v budově černí brouci s tvrdými krovkami dlouzí asi 20 milimetrů.Poraďte jakým způsobem se jich zbavit.Hugin

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

Bez fota lze určit jen těžko. Chce to nějaké indicie. Třeba jestli nosí na zádech pytel, tak by to mohl být BROUK PYTLÍK*smich*

rob*

nebo žeby "HRDOBEC"? :)

marenka*

Sebi, Robe... *haha*

rob*
hodnocení

0x

zkuste přidat foto

jinak existují dýmovnice do uzavřaných prostor eshop.bobr.cz/...

ar*
hodnocení

0x

A tak já si naschvál typnu Je to Kvapník plstnatý

Je to on?

Černí brouci s tvrdými krovkami

hodnocení

0x

Robe. Existují i nějaké dýmovnice na hryzce a rejsky?

rob*

obávám se že ne :(

na hlodavce toto slom.cz/...

nebo se poptat v nějaké daratizační firmě

limetka*
hodnocení

0x

Na brouky úplně obyčejný Biolit nebo Raid na lezoucí hmyz a nastříkat i na možná přístupová místa, fungují i po zaschnutí. Ale jestli je to ten brouček na fotografii, tak je úplně neškodný- nekouše, nesmrdí, neleze do potravin, občas máme také jejich invazi do domku a vynášíme je ven, aby si našli jiné útočiště.

jzavurka
hodnocení

0x

Já také s těmito brouky zápasím už týden. Je to přímo ofezíva. Lezou i do domu - utěsnil jsem co šlo, ale vždy si nějakou skulinu najdou a jsou jich stovky a stovky. Už jsem vystříkal 4 velké spreje Biolitu. Je sice účinný, ale chtělo by to něco účinějšího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]