Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za hmyz?

Od: petrklic* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den nevím co to je za hmyz? Je veliký 4 milimetry, je černé barvy a lozí a i lítá. Lozí to po stěně, po tepichu a po nábytku. Nejvíce je jich pod skříních. Každý den luxuji a větrám anelze se jich zbavit. Vylézají i v noci ale ne už tak velkém počtu. Nedělají žádnej cvrkot,není to mol, ani rybenka, ani ploštice. Děkuji za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Kdyby bylo foto, bylo by ho možno lépe identifikovat.

laura303*
hodnocení

0x

Na internetu se jedna paní ptala na podobnou otázku a někdo jí odpověděl že : Je to leskláček malý.Vzskytuje se v bytech.V bytech neškodí,použe ukazuje,že se v nich šíří plísně.

Tady máte tu diskuzi : skudci.com/...

Na netu na wikipedii je i obrázek : cs.wikipedia.org/... ... tak snad to bude ono :) PRý nepomohlo savo ani biolit . Snad jedině vyzkoušet takový ten sprej proti létajícímu hmyzu , teď si nevzpomínám jak se jmenuje.

Snad jsem pomohla , hezký den a přeji vám ať se jich zbavíte co nejdřív , Laura *slunce*

doplněno 23.06.10 10:01:

Na internetu jsem našla ten sprej , tak ho když tak vyzkoušejte : catch.cz/... :)

marenka*

To je hodně dobrá rada. *hej* Já bych se v takovémto případě začala soustředit právě na ty plísně. Broučka bych nelikvidovala a naopak koukala, kde leze. ;)

laura303*

ALe co když to nebude ten mnou uvedený brouk a bude to něco co spíš nábytek zničí? :( ,, NEjlepší by byla opravdu ta fotka :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rybenka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]