Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Male akvarium - co je potreba?

Od: tomp odpovědí: 7 změna:

Zdraviím, jsem uplny zacatecnik v akvaristice. Chtel bych si koupit takove to"male kulate"akvarium pro 1,2 nebo 3 rybky. Chtel bych se zeptat co vsechno potrebuji pro toto male akvarium a chov 2 rybicek v nem(krome samotneho akvaria a rybicek:)

diky za odpoved

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Malé kulaté akvárium je pro rybičky asi to nejhorší. Vypadá sice na pohled pěkně ale rybky se ti počase asi zblázní. Spíš bych volil něco hranatějšího. S výběrem rybek a všeho příslušenství ti czela určitě poradí v kdejakém zverimexu kam si to půjdeš nakoupit.

fofo*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zlaté pravidlo v akvaristice zní, čím větší akvárium, tím méně práce :) Lépe se udržuje...
bill
ale kdyz uz je na case uklidit, tak si musis vzit dovolenou, ne? *frajer*

cat*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

potvrzuji, ze je dokazano, ze kulate akvarium rybickam neprospiva a skodi jim... ac je hezke...

Jako zaklad je male kavarium, filtr -"motorek"(pistovy nebo membranovy), rostlinky a rybicky. filtr muzes vynechat pokud tech rybycek bude malo a tim padem nebudou potrebovat moc vzduchu (zalezi na pomeru objemu vody a velikosti i mnozstvi rybycek).

ryba*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Gulate akvaria su pekne to sa musi nechat aj Tom a Jerry mali take, ale rybicky sa vnom zblaznia. Kup si rdsej take male 5L akvarium. Ja som take mala. Staci ti len okislicovadlo a niake rastlinky, nepotrebujes ani filter. Ak si kupi prisavnika ten ti dno akvaria bude velmi rad cistit a sklo okolo tiez.

:)

al bunda*
Ryba, vzpamataj sa! Pozri moju odpoveď na Tvoju otázku"poradte mi s rybičkami". Veľa štastia.

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Takové malé akvárko je nejlepší pro jednu rybu, která se jmenuje bojovnice. U této ryby nemusíš mít ani filtr a ani vzduchovací motůrek, je to na údržbu nejlepší, když jsi začátečník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]