Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měla bych k Vám otázku ohledně naší kočičky. Máme ji 2 roky. Používáme krmivo Royal Canin, ted momentálně na zuby.
Chutná ji, s tím není problém. Ale nějak se mi nelíbí proč nám stále ještě líná? Jak to dlouho trvá? Venku leží na kamenech a koulí se jako když ji to svědí. Máme ji koupit nějaké vitamíny?
Předem děkuji za odpověd Vlasová Eva
Doporučuji lososový olej. I jeho aplikace je jednoduchá, stříknete ho na granulky a kočka nic nepozná. Podívejte se na něj třeba tady. svetkrmiv.cz/...
Je potřeba mrtvým chlupům pomoci vypadnout. Dcera má na své kočičáky specialní rukavici, kterou je sjíždí 2x týdně. V každém zverimexu je několik druhů.
A já, když jsem měla línajícího psa, tak jsem používala plátek z pilky na železo. Tím plátkem přejíždět po i proti srsti celý kožíšk. Lehce, bez tlačení. A trimovat se tím plátkem taky dá lépe než trimovacím nožem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.