Aka je to rasa psa? Od: sawar* 12.06.10 23:34 odpovědí: 16 změna: 14.07.10 23:25
doplněno 12.06.10 23:48: prepačte zabudol som napisat ze ja sa pytam preto lebo ja to neviem aka je to rasa mam ho doma a neviem co je to za rasu
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1 x
Vypadá jako labrador s jezevčíkem
doplněno 16.06.10 01:18: pardon jako s loveckým psem
Čistokrevný labrador to určitě není, ten nesmí mít bílé tlapky a bílou náprsenku. Vypadá to spíš na něco kříženého.
1 x
Spíš to bude kříženec labís+ něco...hledě na ty bílé znaky...
0 x
Řekl bych že Labradorský retrívr
doplněno 12.06.10 23:40: Konopko nepředbíhej.
Aáááále,nemůžu spát tak tady courám když ostatní už chrápou !
marketa115*
13.06.10 15:41
0 x
Taky se přikláním k labradoru.
0 x
No, asi je to trošku tvix (dva v jednom), ale podle xichtíku tam kousek toho ohaře možná bude!
0 x
přikláním se k mixu labrador + nějaký ohař
takle vypadá ten náš, nějaké rysy tam jsou
0 x
labrador to není je to německý ohař krátkosrstý
To bych neřekla, ohařům se kupíruje ocas, tento ho má dlouhý. Taky hlava je jiná...
0 x
Já tam toho ohaře vidím také, ta hlava je jasná ...
0 x
já si myslím že je to kříženec německého ohaře pravděpodobně s labradorem,ale víc toho má asi z toho ohaře.
0 x
Je to labrador křížený s normálním pitbulem ale jen trošku jinak vypadá křížený labrador s pitbulem jinak ale na tom nezáleží.
pridam dalšie obrazky
doplněno 14.07.10 23:54: myslim že tymto psom sa kopiruju chvosty ale mi sme ho našli ako male šteňa a zobrali sme ho domov. musi to bit nejaka čistokrvna rasa lebo takych psov som už videl .
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.