Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček má slepené oko

Od: monag odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu.Máme asi 20 ti měsíčního křečka a od mala má občas po probuzení slepené očičko.Vždy po chvíli je to dobré.Poslední 2 nebo 3 dny má okolo očička olezlou nebo vypadanou srst.Asi si ho i malinko drbe.Jinak se jí srst leskne.Prosím o radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Co můžete zkusit i bez veta je otírat očka opthalem. Nebo kápnout každé ráno opthalmo septonex ;)

claire*
hodnocení

0x

Rada je jednoduchá, zajděte k veterináři. On určí, co Vašeho křečka trápí a jak mu pomoci. Navíc věk 20 měsíců je u křečka už pomalu stáří, dožívají se tak 24 měs., takže nějaká dlouhodobá či nákladnější léčba by asi neměla smysl (i když se mi to těžko říká)...

limetka*
hodnocení

0x

Ano Ophthalmo - Septonex je osvědčený, léčím s ním úspěšně očka králíkům a teď čerstvě jsem ho vyzkoušela i na očičku pískomila a pomohlo to.

marenka*

Jj a dokonce mám od primáře v nemocnici potvrzené, že se může klidně používat každý den a celý život. Přirovnal ho k mytí rukou. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]