Nejste přihlášen/a.
Prosim vás může mít želva zánět středního ucha tím že se jí udělá boule vedle tváře a aniž měla tu bouli červenou nebo má zánět středního ucha jen tím že má bouli červenou.Předem děkuji za odpověd.
Byli jste s tím někde u veta? Měla jsem taky želvu, udělala se jí přesně boule na tom místě kde popisujete a za nějakou dobu zahynula. Prý to byl hodně častý typ nádoru.
no zítra navštívíme veterináře je od nás daleko 500 m myslíte si že to do zítřka vydrží má to teprve 1 den
No ono to může být cokoli, mohla si i něco píchnout pod kůži a může se jí rozjíždět otrava.
Jednoduše: jak dlouho to má, a jak rychle to roste? Podle toho můžete odhadnout, jak to bude vypadat ráno. Jestli to má hodinu od hodiny větší, tak je to průšvih a musíte hned. Jestli se to nezvětšuje a želva je v klidu, stačí zítra.
Tak to stačí ráno, ale běžte
Tady to máte i vyfocené vodnizelvicky.estranky.cz/...
No jestli můj táta přijede protože moje máma nemá čas a jestli táta nepřijede domů z práce tak budu muset k vetovi po škole ale dyž tak bych přemluvila mamku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.