Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohraničený nádor

Od: sword® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám tento dotaz u našeho 13letého jezevčíka byl nalezen ohraničený nádor a nevíme co s tím dělat. Má asi 6roků epilepsii velmi dobře pod kontrolou(prášky). Po testech játra i ledviny v pořádku, ale srdíčko nic moc tak s tou operací nevíme.Veterinář to nechává na našem rozhodnutí.Přišlo se na to náhodou při nachlazení a měl teploty a udělala se mu boule u řitního otvoru,ale to nádor není,ale našel se jinde asi o velikosti 6cm a prý tam musí být déle.A teď co s tím .Přečtu si vaše rady a rád já nevím co dělat Moc děkuji

doplněno 09.06.10 23:49:

Tak co se u našeho jezevčika změnilo ,přibyli mu zase dvě boule jedna na vrchu těla a druhá na tlamě jako na rtu,je zajímavé,že stále noruje rve drny a asi ho to nebolí,může se mu na ně šlahat a nic. Žere i kosti také v pohodě i na zahradě je v normálu. Tak se bojím,hlavně aby se třeba netrápil dá se to vůbec poznat? Ted si rovná pelech a vrtí ocasem a kouká co vyvádim. Tak opravdu nevím co si mám myslet. A ještě jsme byli na testu krve a nic závažného se nepotvrdilo.Rozbor z první boule také negativní. Z té další co má zapouzdřenou někde pod játrama tak tam by mohli prý vzít jen vzorek při uspání a to by se nemusel probudit. Tak nevím jak to všechno dopadne

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den , tak to je moc smutné. Měli jsme pekinéze a když mu bylo 14 let, tak se mu udělal nádor na zadečku- také jsme se rozhodovali, co s tím. Nechali jsme ho operovat, potom nějakou dobu bylo vše v pořádku, ale během dvou let ho operovali ještě dvakrát, protože se mu to opět vrátilo. Nakonec umřel na mrtvičku...Určitě bych se i u vašeho pejska snažila, aby ho operovali, třeba potom bude v pohodě...Přeji šťastné rozhodnutí a ať to dobře dopadne. *mala*

raadek*
hodnocení

0x
Kde se nador nachazi? Neda se biopsii zjistit jestli je zhoubny? Roste? Nase fenka mela nador mlecnych zlaz a brala leky na srdicko. Nechal jsem ji operovat take asi ve trinacti letech a probudila se. Zalezi jak zavazna by to byla operace a co ma se srdickem. R.

hodnocení

A jsem zase zvědav na vaše odpovědi co si o tom myslíte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]