Nejste přihlášen/a.
Během 2 týdnů po třetím postřiku proti štěnicím jsem v pokoji posbirala 13 ks hmyzu, bohuzel 2 druhy nejsou stenice. Prosím Vás pěkně kam se mohu obrátit s prosbou o určení, identifikaci? předem děkuji za radu, už jsem zoufala.
Dobrý den, v Česku se vyskytuje asi 5 druhů štěnic. Možná se jen jedná o jiný druh. Každopádně zkuste kontaktovat deratizační firmu(určitě máte v místě bydliště nějakou schopnou, když tak zkuste googlit), sama se štěnic nezbavíte, věřte mi. Nevím kolik přesně to bude stát, ale pár tisícovek za čitý domov stojí.
ina, pokud jste si postřik proti štěnicím prováděla svépomocí, něčí zakoupeným v drogerii, bude to neúčinné. Musíte se obrátit na deratizační firmu.Ta jediná Vám pomůže. Ty brouky vezměte s sebou. Není se za co stydět, štěnice se v posledních letech objevují všude a nemá to nic společného s čistotou. Jejich vyhubení je velmi náročné. V Anglii i USA s tím mají nyní velký problém. Postižené můžou být i 5hvězdičkové hotely. Totéž platí i u nás. Já osobně nikdy štěnici neviděla, ale děsím se toho, že mi ji někdo odněkud přiveze .Karina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.