Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mladý pes ke starší kočce

Od: gabinka* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřebovala bych poradit a vědět váš názor. Chceme si k našemu pejskovi, který je ke všem přátelský, pořídit společnici. Ale máme kočky. Ty jsou dost zvyklé na psy, dokonce i na cizí, třeba na jednoho, který k nám na chatě chodí a spí u nás. Ale prostě mám strach, že kdybych si zítra přivedla z útulku mladého pejska, že by po něm mohli vyjet. Jaký je váš názor?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

0x

Mohly a nemusí. Asi těžko Vám někdo dá konkretní odpověď. Když jim bude hafan nesympatický tak mu nařežou, ony jsou doma a on bude cizinec. Těžko říct.

olik*
hodnocení

0x

Zdravím a moje zkušenost, vzala jsem si pejska z útulku, jsou mu dle veterináře asi 2 roky a doma máme kočičku asi sedmiletou.Pejsek je mladý a temperamentní, kočičku prohání, ale dokážou spolu spát na jednom lehátku, ale jak napsal můj předchůdce, myslím, že když jsou zvyklé na vašeho pejska, dalšího by mohly také přijmout do rodiny. Je to však i o výcviku, aby ten mladý nehonil jak kočičky, tak i toho vašeho domácího pejska.

hodnocení

0x

Asi bude chviličku trvat, než se nový pejsek naučí číst signály těla, které jsou u koček opačné, než u psů. Kočka si to vysyčí velice rychle a pak to bude v pohodě.*placni*A budete mít doma bezva partu.

gabinka*
hodnocení

Tak už je doma, dnes jsme si jí přivedli. Téměř roční fenka, hravá a temperamentní. S pejskem naprosto v pohodě, ikdyž ze začátku byl ten náš radostí divokej, ale už si hrajou :) A kočky? Ty nejmladší za ní pořád chodí a chtěj si hrát, ona je olizuje a taky si chce hrát, ale ty starší na ní syčí. Ale neublížej, takže si určitě časem zvyknou :)

gabi, lepší pokoukání, než televize. Že? Ať se vašim zvířátkům daří moc dobře a všem ať je vám *placni*spolu hezky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]