Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chtěla bych se zeptat jestli odstranovače zvířecích smradů opravdu fungují,ty všelijaké likvidátory atd.Kdysi před pár měsíci jedna kočka(už je pryč) si tam udělala chc.cí místo,nikdo si toho nevšiml až když jsem ji přímo u toho nachytala .Čistila jsem to vším možným,octem,čističem na koberec,stříkala aviváží,vonavkou aby vonělo ale jakmile to vyčichlo tak je cítit smrad,ne hodně ale třeba když prší a je vlhko nebo když projdu okolo toho místa tak to cítím
tak když koupím ten odstranovač tak jestli pomůže jestli máte někdo zkušenosti.
Kdysi jsem měla stejný problém. Naše kočka počůrala synovi ze vzteku boty a nemohli jsme ten puch z nich dostat. Tehdy se prodával prostředek jménem JASA a ten opravdu fungoval. Po nastříkání opravdu ten pach zmizel. Bohužel se přestal vyrábět. Místo toho existuje nějaký zahraniční výrobek se stejnými účinky, ale bohužel nevím, jak se jmenuje. Možná byste se mohla zeptat v prodejnách Zverimexu, já to kupovala v drogerii. Alena
Já už jsem pátrala i po internetu,určitě jsou prostředky,ale právě jestli to fakt pomáhá.Už jsem koupila vůni do zásuvky která je shodou okolností aspon u toho místa .
Stále jsem cítila smrad sýra. A pak jsem na to přišla. Pes vyblinkal pod křeslo sýr, který sežral venku. Na křesle byl potah až na zem, takže jsem to nemohla najít. A když jsem to našla, já trubka, jsem neměla nic pilnějšího, než na to vzít hadr a vodu. Sejra, strašně smradlavý se rozmočil, rozpatlal a vsákl do koberce.Něco strašného! Koupila jsem Golem. Půl litr roztoku v plastové lahvi. Ředilo se to a nechával se na inkriminovaném místě rozprostřený mokrý hadr, namočený v tom roztoku. Snad 2 dny se hadr přemáchal a znovu položil.
Byl to koberec snad měsíc starý. Takže východisko nebylo jiné. Fakt to ten smrad vytáhlo.
Nikdo už nic necítil, ale já snad půl roku ještě jo.
Já jsem objevila tohle: trendvo.cz/... .Už jsem to koupila a dnes jsem prášila .Je to i na sedačky,opravdu to krásně provoní,ted ještě uvidím jestli neutralizuje
.
Jediné co opravdu funguje,protože jsem také vyzkoušela kde co, je likvidátor pachu.Koupila jsem jej na kočičí výstavě a bylo mi zdůrazněno vystříkat na zdroj zápachu.Neznamená jen lehce,ale např. přesně jako ta kočičí moč projde kobercem,tak musí projít kobercem i ten likvidátor.Opravdu to funguje a je na přírodní bázi,takže neuškodí ani vám ani vašemu miláčkovi.Tady jsou jejich stránky www.alpik.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.