Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mohu v Praze koupit malé cvrčky?

Od: termiter* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, pro naše menší gekony jsem ve zverimexu na Flóře kupoval každý týden v úterý krabičku malých cvrčků. Bohužel jim už vozí jen ty velké, kterých se naši gekoni bojí.

Víte někdo kde se dají v malém množství koupit malí cvrčci? Tři gekoni toho sice tolik za týden nesežerou, ale něčím se živit musí.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

To sice nevím, ale já jsem chodila se síťkou po louce a lovila menši hmyz...

výtka
Upozornění od sys strejc 23. 05. 2010 20:53:07
Toto je klasický případ naprosto hloupě zabité otázky! *zed*
termiter*
hodnocení

Díky za reakci, ale na Starém Městě se špatně loví hmyz na louce. Navíc v zimě nelétá.

Máte prosím nějaké jiné návrhy, jak sehnat malé cvrčky?

hodnocení

0x

čistě teoreticky, když jsem brával cvrčky pro pavouka, tak jsem chodil do zverimexu, kde se jim ti cvrčci i rodili... měli tedy cvrčky všech velikostí a při troše snahy by odlovili jakéhokoliv... myslím tedy, že bych malé cvrčky sehnal v kterékoliv zverimexu... doufám,že se v Praze neprodávají už nakrabičkovaní :)

doplněno 28.05.10 11:13:

nakrabičkovaným se mi nechce věřit, mrknu za chvíli naproti jak jsou na tom :)

termiter*

Cvrčky jsem v Praze ve zverimexech viděl prodávat jen nakrabičkované. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]