Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korela mi snesla vajíčko nevím co s nim

Od: prcek6187 odpovědí: 4 změna:

korela mi snesla vejce a nevým co snim

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

0x

No a ona taký neví? Na vaječinu jedno vajíčko asi bude trochu málo.

marenka*
hodnocení

0x

Nechte korelu v klidu, ať si ho vysedí. Pokud ne, z vajíčka nic nebude. Můžete jí přes půlku klece hodit třeba utěrku, ať má opravdu klid. Ono, pokud zvládnete s radami nasvěcovat vajíčko tak, aby se z něj něco vylíhlo (umělá líheň), tak nezlobte se na mě, ale péči o holátko by jste nezvládnul. Na to je potřeba hodně znalostí.*nevi*

pt®

Nic s vajíčkem nedělejte, nechte jí ho. Může se stát, že k tomu jednomu, ještě dvě, tři přibudou. Bude na nich sedávat nějaký čas, až její čas pomine, tak si vajíčka přestane všímat. Měli jsme korelu také, tak píši vlastní zkušenost. PT /stařenka/

mamka*
hodnocení

0x

No a máte i samečka? My jsme měli pouze korelu - samičku, ta snášela vajíčka i bez samečka. Ony to dělávají. Koupili jsme jí samečka a bylo vystaráno. Z neoplodněných vajíček se stala oplodněná a už tři roky nám vyvádějí nádherné přírůstky. Jestli samečka nemáte a ani o něm neuvažujete, tak vajíčka normálně odeberte, stejně by z nich nic nebylo. Dávejte ale pozor, jestli korelka nechřadne. Někdy se stane, že vajíčko nesnese a pak to má tragické následky. Takže raději samečka a těšit se z malých korelek :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma korela

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]