my ho ma me očkovanyho je to sice pěkně drahy ale mužeme snim chodit ven...doživa se v pruměru deseti let...podle toho jak je chovany jestli ma nějake nemoci jestli se snim zachazí dobře a jestli nema v životě hodně stresu...
věcinu mín nes normalni kralik! asi kolem 6 let! ale musíte se o nej starat! mně utekl po 3 dnech!
styx*
Králík se doži skutečně asi tolik koli tu bylo řečeno. Pokud se k němu nedostane honzek11
25gowron*
A pak to zavisi na tom jak rychle utika ...
honzek11*
Zdravíčko tak tady padlo slovo o mě ,to jsem rád jelikož velmy rád radím,, zabij ho tak je pochopitelná vaše reakce . Jako malej jsem vyrůstal na farmě a taky jsme měly králíky taky občas nějakej utek a ja ho musel chytat takže mam dost praxe .Nerad to říkám ale králík by neměl šanci ,i kdyby to byl mistr světa v běhání A teď taková malá rada ptáte se kolika se kralík dožije normální králík se dožije do doby kdy než se octne v troubě a u mě se dožije doby než začne smrdět pak ho totiž zabiju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.