Nejste přihlášen/a.
Náš pes snědl grilovací klobásky,4 kousky.Jedná se o maltézáka,co mu hrozí?Prosím poradte.
Cyrile . Nebo možná už granule bude odmítat a bude vyžadovat pouze klobásky a podobnou uzeninu,
Nám se takhle kdysi přežral boxer. Zhltnul víc než dvě kila naložených plátků. My pak grilovali jakési zbytky z lednice a přitom koukali na přežranýho, ležícího psa, který neustále prďánkoval.
Naše pohledy byly více než vražedný.
udělat tohle můj pes tak mu hrozí že o něj zlomím klacek.Tedy pokud by byly klobásky na stole.
Myslím, že mu nic moc nehrozí, prostě si pošmák místo Vás.
Na klobásky zvysoka kašlem, nám jde o ni (fenečku).Milujeme ji celá rodina.S jejím příchodem přišlo do našeho domu štěstí,věřte či ne.
Bylo jí trochu špatně, zvracela,teď spí.Zítra dáme dietu a uvidíme.Děkuji všem za rady a pomoc.
Zvracela, protože na to není zvyklá a je to dobře Opravdu, nedělám si legraci, to co do jejího břicha nepatří už tam není. Dietu bych jí nedávala, ale dala bych jí najíst až večer. Naši psi tenhle "zážitek" taky kolikrát měli, třeba jsem si pozdě všimla, že děda nacpal psíka šlupkama z buřtů
a víte jak jsem byla ráda, že to vyzvracel? No jéje, měla jsem jistotu, že ho to nebude tlačit v žaludku. Druhý pejsek mi po návštěvě u příbuzných vyzvracel hromadu piškotů. Velkou jako jeho hlava. Jak to vyšlo ven, tak se mu ulevilo.
To já měla takovýho voříška z útulku. Najednou se mu udělalo zle, tak šup s ním na kliniku. Tam ho měli dva dny na pozorování, neustále mu rengenovali žaludek a střeva. Zjistili, že má střevo neprůchodný. Dostal nějaký kapky, aby měl průjem a střeva se uvolnily a ono nic. Jen na rengenu bylo vidět , že se to ucpané místo zvětšuje, Nabobtnává. Začalo být zle, tak milýho pse operovali. A když mu střevo rozřízli, tak se začala sypat pšenice . Ten ňouma na ni chodil ke slepicím, sežral jí plnej hrnek a ona mu pak začala ve střevech bobtnat
. A co myslíte, že ten pitomeček provedl. když jsem ho přivezla domů? No, jasněěěě. Běžel ke slepicím na pšenici
. Aspoň kdyby z toho začal snášet vejce :D...
Lidko, to už je pár let. Čertík už je ve psím nebíčku nebo v pekle
? Ale ne, určitě je někde, kde je mu fajn, protože ač "obyčejný" oříšek, tak to byl neobyčejný pes
. Měli jsme ho, když se vnučka narodila a ona vedle něho vyrůstala. Ta mu dávala zabrat. Ale přesně. Byl to malý, nekonfliktní typ, s obrovskou trpělivostí i když trošku temperamentní. Když už měl vnučky dost, tak odkráčel. Ale když byla Lenička větší, tak jsem u jejich her vždycky byla, protože se Čertík rozdováděl a pak neznal míru. A jsme u toho, co napsala Mařenka. I když blbnul sebevíc, tak jsem ho v pohodě zvládla.
Nádherný bylo, když dceru přivezli po autonehodě domů. Byla celá polámaná, na vozíku. Čertík celý dny u ní ležel v posteli. Opravdu si lehal tam, kde měla něco zlomeného. A když seděla na vozíčku, tak se posadil hned vedle. Jakmile se k ní někdo přiblížil, začal být ve střehu.
Do tý doby se u něho žádný hlídací puda neprojevily. A najednou se v něm probudily obrovské ochranitelské sklony.
Jojo, psi - to jsou nejlepší lidi na světě
Ahoj Liduško,
je samozřejmě.Já jsem holt poplašňák -já už jiná nebudu.Kdyby bylo blbě mně ,mávnu nad tím rukou,ale jak jde o někoho bízkého (byť z pohledu jiných jen o psa) jsem hned vyplašená.
Dokonce už loudí,co by kde zblajzla,asi má bříško prázdné,ale dnes bude mít dietku,aby se žaludek usadi.Holt musíme všechno schovat,ptž ona si za ňamňou vyleze kamkoli.
Tak to je dobře Lenko. Asi i klobásky byly dobré kvality, jenom to přehnala trochu s množstvím. :D Jak píše sebod, většina lidí si pořídí psího kamaráda a bere ho jako člena rodiny. A oni se dokáží tak chovat a velice dobře cití, když je člověk smutný nebo nešťastný - stačí jim kuknout do očí, jak je to na nich vidět, že by rádi pomohli. Pár jsem jich za svůj život moc a moc ořvala. A vůbec jsem se za to nestyděla. A tvrdím, že kdo nemá rád psy, tak ani nemá rád lidi. Jedinou výjimkou jsou případy, kdy byl člověk psem pokousán - tak to potom chápu. Ale i tyto případy jsou většinou selhání majitelů, ne samotného psa.
Ale to už je jiná kapitola.
Liduško, svatá pravda. Tobínek měl včera po roce záchvat, tvrdě spal a já najednou koukám, jak kýve hlavou ze strany na stranu, nemůže na nohy, dokonce i pachové žlázky vypustil. Nejhorší na tom je, že jediné co pomůže, je šero, konejšit pejska a klid. Odnesla jsem ho do tmavé místnosti a bylo mi do breku, jen brečet jsem nesměla, kvůli němu. Když po 3 minutách začal vrtět ocáskem a přitulil se ke mně, tak to byl nejhezčí okamžik. A to byl "jen" záchvat. Až přijde jeho čas, tak to bude strašné.. Je to moje dítě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.