Nejste přihlášen/a.
Ahoj jak rozpoznat kočku od kocoura? Mám doma 6 kotat a chystám se obdarovat kamarády ,ale oni chtějí jen kocourky jak to mám rozeznat? staří kotat cca 1,5 měsíce.
doplněno 08.05.10 19:07:Prosil bych foto s kočičím přirozením .děkuji
Ve věku 1,5 měsíce už by měly být k rozpoznání kuličky u kocourka. Prcku, tady je rada od chovatele:
Pohlaví koťátek nejlépe poznáme právě při jejich narození, když jsou ještě mokrá. Kocourci již mají vidět kuličky. Kočičky mají řitní otvor a pohlavní orgány blíže u sebe, kocourci dále. Hodně zjednodušeně řečeno, kocourci mají dvojtečku, kočičky vykřičník.
Na co foto? Jestli nenajdeš kuličky, tak máš samé kočičky.
Dáte koťátko na záda, roztáhnete mu nožičky a podíváte se. V tomhle věku už je to snadno rozeznatelné. Kočička tam nemá "nic", kocourek kouličky.
Tak tam šáhněte Kocourci tam mají takovou "bouličku". Nebo máte smůlu a máte samé kočičky, proto tam nic nevidíte
Omlouvám se za odpověď "mimo mísu", ale nějak jsem si vzpomenul na pana Felixe Holzmanna, jak řešil jestli kanárek je sameček nebo samička podle toho jestli zpívá nebo ne...
Taky to snáz poznám u malinkého, než 6 týdenního. Kocouři v dospělosti značkují a to strašně smrdí. Takže kastrace je vhodná u obou pohlaví a cenový rozdíl je u nás 200,- Takže rozdejte kocourky, on vám je těžko někdo bude vracet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.