Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat kočku od kocourka?

Od: prcek* odpovědí: 12 změna:

Ahoj jak rozpoznat kočku od kocoura? Mám doma 6 kotat a chystám se obdarovat kamarády ,ale oni chtějí jen kocourky jak to mám rozeznat? staří kotat cca 1,5 měsíce.

doplněno 08.05.10 19:07:

Prosil bych foto s kočičím přirozením .děkuji*haha*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

1x

Ve věku 1,5 měsíce už by měly být k rozpoznání kuličky u kocourka. *klik* Prcku, tady je rada od chovatele:

Pohlaví koťátek nejlépe poznáme právě při jejich narození, když jsou ještě mokrá. Kocourci již mají vidět kuličky. Kočičky mají řitní otvor a pohlavní orgány blíže u sebe, kocourci dále. Hodně zjednodušeně řečeno, kocourci mají dvojtečku, kočičky vykřičník.

*sok* Na co foto? Jestli nenajdeš kuličky, tak máš samé kočičky. ;)

papene*
09.05.10 20:58

:D

Jak poznat kočku od kocourka?

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Dáte koťátko na záda, roztáhnete mu nožičky a podíváte se. V tomhle věku už je to snadno rozeznatelné. Kočička tam nemá "nic", kocourek kouličky.

prcek*
hodnocení

Myslíte? já tam asi nic nevidím.

doplněno 08.05.10 19:10:

A nebo já sem dám foto?

cocinkamichalka*

Tak tam šáhněte :) Kocourci tam mají takovou "bouličku". Nebo máte smůlu a máte samé kočičky, proto tam nic nevidíte :-D

prcek*
hodnocení

Já myslel ,že kocouři mají čumáček černý a kočky růžový?

doplněno 08.05.10 19:21:

Mimo jiné.

cocinkamichalka*

Tak to náš kocour má čumák růžovo-černý... Tak nevím, ale asi se budete muset spolehnout na jiné orgány. *hi*

hanher*
"Myslíte? já tam asi nic nevidím." Tak to budou asi všechno kočičky :-D

patronka*
hodnocení

0x

Mohu pouze souhlasit s předešlými odpověďmi,ale nabízím o této tématice zajímavé poučení.Víte co je to SEXOVAT? Určitě ne to si asi teď myslíte,ale znamená to třídit drůbež podle pohlaví v 1.dnu života.Důvod snad vysvětlovat nemusím.

hop®
hodnocení

0x

Omlouvám se za odpověď "mimo mísu", ale nějak jsem si vzpomenul na pana Felixe Holzmanna, jak řešil jestli kanárek je sameček nebo samička podle toho jestli *haha*zpívá nebo ne...

kejki
hodnocení

0x

Taky to snáz poznám u malinkého, než 6 týdenního. Kocouři v dospělosti značkují a to strašně smrdí. Takže kastrace je vhodná u obou pohlaví a cenový rozdíl je u nás 200,- Takže rozdejte kocourky, on vám je těžko někdo bude vracet. *smich*

myse*

no já to spolehlivě poznám, i když se tomu popisu asi budete smát, ale funguje to.

Kočka tam má dvě "věci" a kocour tři... Fakt je to vidět...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]