Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Někde sem jednou četl, že se dají sehnat trpasličí ježci jako domácí mazlíčci...,
ve VB je to prý velkým hitem..
Měl bych zájem o tohoto super tvorečka, nevíte kde se chovají, popř, kde a zakolik ho sehnat..?
Budu moc vděčný za každou odpověď
nabídka převyšuje poptávku v Británii stojí cca 250liber a čeká se i rok, jde o zakrslého ježka afrického váha asi 900gramů.myslím, že u nás ho neseženete.
doplněno 03.05.10 16:24:Mají je v ZOO Jihlava, zkuste zda je i prodávají,
To je zakímavé, že nabídka převyšuje poptávku a stejně se čeká i rok . Nesmí se přenechat bez bodlin nebo bez blech?
Určitě je to pěkné zvířátko. Potkávám ježky večer, v noci, když čuráme s psinou. Některé poznávám a potkávám je často. Prošmejdí veliké prostory. Nedovedu si představit takového chudáka, který žije v noci a ve dne spí, jak majitel do něho ve dne šťourá a v noci zuří, že ježek šramotí. A chudák je v nějakém poblbaném teráriu nebo kleci 0,5 x 0,5m. Kdy by potřeboval prostor, rosu a vítr a šťourat žížaly a slimáky. A hledat partnera a . . .
Lidi jsou fakt divní!
Já je chovám. Zrovna mám jedno mladé. Cena je docela vysoká. 2 - 2500. Ovšem mám je krmené na různorodé stravě, v genech mají albinismus a jsou naprosto zdraví.
Mohl byste mi prosím zaslat jejich fotečky?
Popř. odkud jste?
Zašlete mi prosím foto na mail: richiis@seznam.cz
Předem děkuji
Moji děti jsou alergici a proto jsme začali přemyšlet o trpasličem ježkovi. Mladši byla zklamana, že ježci v Čechach nejsou, proto že nic jineho si nepřeje než ježečka. Napište, prosim vas, jak je možne se s vami spojit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.