Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Morče se kouslo

Od: kmihomolka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jednou jsem přišla ze školy*uf* a chtěla jsem si pochovat své morče. Když jsem ho zvedala, všimla jsem si že má tlamičku od krve*sok*. Měl prokousnutý ret, ten se mu hezky hojí a oba dva horní zuby se mu kývou. Potravu mu musím dávat po kouskách a bojím se, aby mu zuby nevypadly. Když vypadnou vyrostou nové? A jak mám morče krmit?*nevi*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavoucizena*
hodnocení

1x

souhlasím s předchozí odpovědí! na nic bych nečekala a šla rychle k veterináři

myse*

zuby narostou nové. krmit strouhaným ovocem, měkkou zeleninou (třeba okurka)... stříkačkou bych to neřešila

kmihomolka
hodnocení

Tak jsem byla u veterináře a ten zoubky vytrhnul. Žrádlo dáváme morčátku nakrájené na malé kousky a pít mu dáváme ze stříkačky. Za tři týdny už mají být zoubky narostlé. Děkuji za odpovědi.

bena*
hodnocení

0x

Rychle k veterináři.

Morčátko bych krmil injekční stříkačkou. Do stříkačky bych mu vymačkal ovoce do další zeleninu a do další obyčejnou vodu...

1jara*

Zoubky po vypadnutí narostou nové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]