Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, mám malého Jorkšira a neví, zda mu neublížím pokud mu koupím obojek BAJER proti klíštatům. Měla jsem Jezevčíka a byla jsem spokojená.
Děkuji
Iva
Neublížíte mu.Bajer je dobrá značka,ale myslím si že lepší bude přípravek,který se kápne psovi na kůži v oblasti kohoutku.Určitě to bude mít delší účinek,než obojek.
Bajer neznám, ale asi jste mysleli Bayer.Záleží jakou značku koupíte.
Účinkuje až 7 měsíců, tedy celou klíšťovou sezónu!
Těm kapičkám co jste mysle se říká spot.Pochybuji, že vydrží déle než obojek.Někteří zvířata jsou na ně alergičtí.
Souhlasím, mám s tím zkušenosti. Pejskovi jsem kápla na krk pár kapek a od té doby jsem na něm neviděla žádné klíště.
Vždy jsme měli kiltix a byli jsme s ím spokojeni. Funguje celou sezonu, kapičky neznám - kapou se každý den, nebo v delších intervalech? neříkejte mi, že to drží šest měsíců. (Nebo říkejte, pokud je to pravda.)
Vždyť jsem psala, že déle vydrží obojek.Taky ho používáme.
Tady jedna značka spotu-kapičky.
CH: Přípravek Bob Martin Permethrin Dog spot on ad us. vet. je určen k ošetření psů proti blechám a klíšťatům pomocí přímé aplikace přípravku na pokožku.
I: Přípravek je určen k ošetření psů proti blechám Ctenocephalides spp. a klíšťatům Ixodides spp. Přípravek usmrcuje blechy a klíšťata a navozuje ochranu před reinvazí až na čtyři týdny. Publikované údaje u v podstatě obdobného přípravku prokázaly insekticidní účinnost proti blechám - dospělcům za 24 hodin po aplikaci na úrovni přibl. 98%, čímž se inhibuje produkce vajíček, a to vede k přerušení životního cyklu ektoparazitů.
baron.cz/... Říkala známá, že ty kapičky levandulové má od loňska a že fungují.
Obojek já nechci, spávám s jorkšírkou Dorotkou a obojek mi smrdí.
Poklikejte v archivu a koukněte co ještě někdo doporučuje. Seznam rubrik-zvířata-psi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.